Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@skitarii: czy jest opcja nie popadania w skrajności? Niektóre obawy są uzasadnione, nawet Wolski o tym mówil xd teraz cokolwiek się nie powie to się jest onuca
  • Odpowiedz
  • 6
@kubelek_klasik typ co wierzy w dane z Polski XDDDD. Był mirek który podliczał zgony przy podziale % i bywały dni że ponad 100% wychodziło. To tylko pokazuje wasza hipokryzje
  • Odpowiedz
@skitarii: niestety to samo jest również po drugiej strony.

Już nie trzeba straszyć covidem, teraz wystarczy straszyć wojną. Niestety tak jest nasz system polityczny skonstruowany, że dużym korporacjom oraz politykom najlepiej się wiedzie podczas kryzysu. Kiedy ludzie nie myślą trzeźwo i racjonalnie, tylko cały czas są skupieni na jakimś zagrożeniu innym, niż autorytarna władza.
  • Odpowiedz
myślę, że ci, którym się oberwało problemami po szczepieniu mogą mieć nieco inne zdanie.

@NitrousOxide: Myślę że ci, którzy zdychali w szpitalu w męczarniach, bo nie chcieli wziąć szczepionki, też mają inne zdanie szurze.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Ko_Otu: czekaj czekaj, czyli najpierw jako argumentu używasz danych z Polski, a potem piszesz że są one gówno warte? czy wy naprawdę jesteście tacy głupi? XDDD
  • Odpowiedz
  • 4
@kubelek_klasik a skąd mam dane wziąć żeby to do ciebie trafiło? Przekonanego nie przekonasz. Zapisz się już lepiej na wiosenne szczepienie 5 dawka bo morderczy wirus nadchodzi
  • Odpowiedz
mogę porównać dane z Anglii i polski. Takie samo wyszzczepienie

I po co łżesz?

covidioto

@Ko_Otu: Putin jest dumny z takiego szurka do szczekania w Europie. Dobra robota Sashka.
  • Odpowiedz
@Ko_Otu: Ja #!$%@?, wy szury jesteście wyjątkowo bezczelni albo wyjątkowo tępi z IQ 60. Nie dość że łżecie to #!$%@? powtarzacie całe życie ruską propagandę a atakujecie innych że sami nie myślą tylko powtarzają rzeczy przekazane im w telewizji. Nawet mi was nie żal, ale moglibyście się odizolować najlepiej dla zdrowia psychicznego społeczeństwa. Żyjcie sobie w lepiankach z gówna szury.
  • Odpowiedz
@NitrousOxide: Po pierwsze dane na te rewelację podaj, po drugie gdyby się nie zaszczepili to i tak by zmarli więc jaki ma sens twoja wypowiedź? Lepiej na 100% umżeć niż mieć szansę?
  • Odpowiedz