Aktywne Wpisy
100 ZIKO NAGRODY!
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
Cześć, ostatnio przypadkiem odkryłam z kolegą coś popieprzonego. We wrześniu tamtego roku, dostałam kilka dziwnych SMS'ów, i telefon z numeru prywatnego. Jakiś mężczyzna dyszał do słuchawki, dopóki się nie rozłączyłam. Początkowo uznałam to za głupi żart i zapomniałam o tym na kilka miesięcy.
Ostatnio jednak wróciłam do tego myślami. Mój kolega, nie licząc na jakiś spektakularny efekt, wpisał owy numer w przeglądarce. To co tam zobaczyliśmy, naprawdę ryje mi głowę. Numer ten
Ostatnio jednak wróciłam do tego myślami. Mój kolega, nie licząc na jakiś spektakularny efekt, wpisał owy numer w przeglądarce. To co tam zobaczyliśmy, naprawdę ryje mi głowę. Numer ten
Spuszczać się nad narkusem co wącha rozpuszczalnik, szcza i sra pod siebie, i bije niewinnych ludzi na wspólnym mieszkaniu? I bije ich tylko bo mu prezes załatwił ochronę za to że przynosi pieniądze z donejtów.
Oni się boją Majora? Oni są zaszczuci, że wylądują na ulicy za pobicie magnata białostockiego. Jak mnie wynudzają jego materiały, czasami sprawdzam dla orientacji. Komu to się może podobać oprócz dzieciarni tiktokowej?
'' choroba knurska he he he '' - wstawki majorskie ( to też przewidziałem że konkretnie wstawi)
i to już nie obszar badawczy szkolnej, tylko ... badawczy majora, bo Konon to jest poboczna postać we własnym uniwersum jak ten gość ich komentuje. Knur - zły i krzyczy, Wojtuś - życzliwy, uprzejmy, zabawny, empatyczny, odważny
On ma świadomość że to on i jemu podobni doprowadzają do tego że Major tłucze niewinnych ludzi na mieszkaniu? Oni mu boostuja ego, że jest wszechgwiazdą '' wiesz z kim rozmawiasz? '' z pewnością Suchodolski ich ogląda
widzowie mu lizali dupsko pod bramką i czuje się nadczłowiekiem.
#kononowicz #patostreamy
Osobiście liczę na srogie strusiobicie wkrótce. Przydałoby się naszego jupitera ustawić, i to jak najszybciej
Dla nich serce szkolnej to Suchodolski, śmieszny wujek przyjazny i do tego odważny xd
a knur to postać niczym voldemort i jim moriarty
co do obszaru, to jest
@Midnight_Animal: Wspaniały człowiek ogółem, poprawczak, kilka odsiadek i brat się go wyrzekł. Dodatkowo fascynują się nim ludzie pokroju centaura z Bielsko-białej ( ͡º ͜ʖ͡º)
chyba to najbardziej denerwuje
@Mescuda: pamietaj ze tak wlasnie widownie widza ci ktorzy nagrywaja do internetu
@rafalkosnozawszenapropsie: na tagu juz kiedys jeden sie przyznal z duma ,,dla
PS: Tak w ogóle to Obszar Badawczy na 99% czyta tag i strasznie się przejmuje tymi uwagami. Tak mi się wydaje, widać w jego nowych odcinkach jakąś taką irytację bo wie że jest słusznie oskarżany o szczurofilię.
@Mescuda: To właśnie TY powodujesz że to gówno się dalej kręci.
Nie dość że oglądasz to jeszcze zachęcasz inną patologię aby to oglądała.
W jaki sposób?
Ponieważ to udostępniasz i może ich zaciekawisz.