Wpis z mikrobloga

Przewidziałem, co do joty każdy szczegół - wpis wczorajszy. Czy on wstydu nie ma?
Spuszczać się nad narkusem co wącha rozpuszczalnik, szcza i sra pod siebie, i bije niewinnych ludzi na wspólnym mieszkaniu? I bije ich tylko bo mu prezes załatwił ochronę za to że przynosi pieniądze z donejtów.
Oni się boją Majora? Oni są zaszczuci, że wylądują na ulicy za pobicie magnata białostockiego. Jak mnie wynudzają jego materiały, czasami sprawdzam dla orientacji. Komu to się może podobać oprócz dzieciarni tiktokowej?
'' choroba knurska he he he '' - wstawki majorskie ( to też przewidziałem że konkretnie wstawi)
i to już nie obszar badawczy szkolnej, tylko ... badawczy majora, bo Konon to jest poboczna postać we własnym uniwersum jak ten gość ich komentuje. Knur - zły i krzyczy, Wojtuś - życzliwy, uprzejmy, zabawny, empatyczny, odważny
On ma świadomość że to on i jemu podobni doprowadzają do tego że Major tłucze niewinnych ludzi na mieszkaniu? Oni mu boostuja ego, że jest wszechgwiazdą '' wiesz z kim rozmawiasz? '' z pewnością Suchodolski ich ogląda
widzowie mu lizali dupsko pod bramką i czuje się nadczłowiekiem.
#kononowicz #patostreamy
Mescuda - Przewidziałem, co do joty każdy szczegół - wpis wczorajszy. Czy on wstydu n...

źródło: comment_1648048523JcAhQ2DX8vLwSH1JRRXUEG.jpg

Pobierz
  • 22
@Mescuda: przestałem oglądać dawno temu. Obszar jest tak przewidywalny do bólu ostatnio. Szczur jest odrażającą kreaturą i niedobrze się robi patrząc na to jak wykorzystuje bycie pod ochroną do bicia swoich współlokatorów. To gnida, która po prostu siądzie na człowieku jak wyczuje słabość. Warto przypomnieć jak bił Janka Łosia.

Osobiście liczę na srogie strusiobicie wkrótce. Przydałoby się naszego jupitera ustawić, i to jak najszybciej
@Mescuda: Po nieoglądaniu go dobre kilka miesięcy, puściłem sobie ten filmik, wytrzymałem może do połowy, oczywiście pomijając te bardzo zabawe wstawki z poczatku filmu. Typ gada że padaczka który startował z nożem niedawno do innego żula boi się wojtusia który ich po mordach głaszcze tak że oni nawet tego nie czują. Śmiechu warte, nic mi nie żal tego normictwa co ogląda wypociny tego experta. Niech se dalej oglądają a później spuszczają
@zombine: @snorli12: @Midnight_Animal: nie mam problemu że archiwiści, shoterzy czy komentatorzy szkolnej mają swoje odpały, broń boże. W gruncie rzeczy obszar badawczy to wykalkulowany cwaniak do trzepania wyświetleń ( hajsu) z napływu dzieciarni, on świetnie odczytuje co lubia słuchać gówniaki - to mi się nie podoba
Dla nich serce szkolnej to Suchodolski, śmieszny wujek przyjazny i do tego odważny xd
a knur to postać niczym voldemort i jim moriarty
@Mescuda: bez przesady. szczudlak ma #!$%@? ego bez wilmów obszaru. po prostu ćpuński mózg po tankowaniu alko zamiast toluenu wariuje i bestia nie wyrabia, rzuca się na prawo i lewo. ta kreatura zawsze taka była - bez talentow, bez ambicji, bez pokory i honoru, za to z wielkimi wymaganiami. bardziej mnie #!$%@?ą ci menele, którzy boją sie prezesa i siedzą z podkulonymi ogonami przed potężnym szczurem.

co do obszaru, to jest
@Mescuda Obszar podobnie jak Latexowe środowisko przyjmuje narrację "Wojtuś dobry- Ksiek zły" oraz "Bez Majora nie ma Szkolnej" ten pseudobadac- nie widzi że robi pozytywną postać z recydywisty bijącego jedynie słabszych, gościa który ma ego odwrotnie proporcjonalne do IQ oraz niewdzięcznika który rzuca kubkami w gościa który dał mu kąt i umożliwił karierę. Nie wspominam już o tym że to Strusiowi zawdzięczamy to że Latexy weszły do US17.
Jak mnie wynudzają jego materiały, czasami sprawdzam dla orientacji. Komu to się może podobać oprócz dzieciarni tiktokowej

@Mescuda: To właśnie TY powodujesz że to gówno się dalej kręci.
Nie dość że oglądasz to jeszcze zachęcasz inną patologię aby to oglądała.
W jaki sposób?
Ponieważ to udostępniasz i może ich zaciekawisz.
@Mescuda: W kazdym takim poście bedę przypominał obszar = latex wąchający obsrane nachy majora. Pamiętam filmik gdzie porównywał mitomanię knura i majora, oczywiście wybielanko nitrołaka na pełnej, twierdził że to co mówi major jest prawdą XD Np. gdy major mówi że był taki zawodnik że z wersalki spadali, zapomniał tylko że to chudy szczur był całe życie, a wąchaniem zainteresował się już w wieku nastoletnim, dzięki czemu w wieku 20+ lat