Aktywne Wpisy
Krupier +190
Polscy kierowcy wchodzą na wyższy level. XD
Na chodniku zaparkować muszę bo się uduszę.
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy ##!$%@?
Na chodniku zaparkować muszę bo się uduszę.
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy ##!$%@?
exori_vis +55
Gadałem wczoraj ze znajomym na piwie i zrobili u niego hybrydę w pracy 3 dni z biura 2 zdalnie.
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na
Odnoszę wrażenie, że założył tam konto aby wrzucać co kilka godzin pojazd na Bartosiaka i jego ANW.
Jak czytam te jego wpisy to czuje się jakbym czytał płacz jakiegoś 15 latka. Przed chwilą odpowiadał na jakieś fejk konto zarzucając jakieś bzdury Bartosiakowi. Oczywiście wpis po 5 minutach usunięty.
Ma chłop wiedzę, ale niech się ogarnie, bo tak jak szybko zyskał popularność to ją straci.
Nie mówiąc już, że unika debaty a dalej kozaczy
#wolski #ukraina #wojna #bartosiak
@markkk92: Najlepsze wyjaśnienie jego zachowania jakie widziałem. Serio, chłop jest odklejony z tym podziwem i szacunkiem do specjalistów z wojska, którym należy ufać i nie wolno dyskutować.
@ImNewHere: no mówie, Wolski zpaomniał się przelogować, tzn zapomniał, że poprzedniego troll konta miał juz nie używać ale wyrobiona miesiącami agresywnego trollingu behawioryka po prostu go pcha w taki syf. xd