Aktywne Wpisy
rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Dzisiaj osoby które przyjechały do nas z Ukrainy nie pracując tutaj ani jeden dzień maja te same przywileje co polskie społeczeństwo które pracowało na to latami. Do tego dochodzi darmowe mieszkanie, wyżywienie i komunikacja.
Kto za to wszystko zapłaci?
#polityka #ukraina #bekazlewactwa #neuropa #wojna #gospodarka
Gdzie te darmowe mieszkania rozdają? :D
Wszystko co zrobi PiS oni chcą na odwrót, nie ważne czy to jest dobra decyzja czy zła.
Taki fanatyzm ideologiczny występujący zarówno u skrajnej prawicy jak i lewicy.
To są te darmowe mieszkania na własność?
@kogi: to wszystko.
@kogi: to też. Także siermiężną i łatwą do obalenia propagandę uprawiacie...
@kogi:
No jak nie? Nie bez udziału świadomości dopuściłeś się tej parszywej manipulacji :) Czemu się teraz wypierasz?
Tak uważnie śledzisz temat imigrantów, i nie znasz odpowiedzi na to pytanie?
@kogi: Twierdzisz że to prawda? To powiedz na podstawie których przepisów zdobyli prawa wyborcze.
@Mezomorfix: Podaj jedną dobrą decyzję pisiorów której nie poparły neuropki xD
Czemu nie ma informacji że po sprawdzeniu kanalizacji deszczowej, mieszkania trafią do normalnego naboru?
Gdzie się niby miały wprowadzić? Do mieszkań na które nie było chętnych, czy do mieszkań gdzie nie było naboru?