Aktywne Wpisy
WielkiNos +222
Bananowa juleczka się striggerowała gąbką do zmywania.
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #pieklokobiet #p0lka
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #pieklokobiet #p0lka
Limeade +218
Dla wszystkich co radzą iść pracować na fizola, kłaść płytki, robić hydraulikę, albo zostać złotą rączkę. Wy chyba nigdy nie robiliście w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowałem na budowie, w zimie zimno, w lato gorąco, przez resztę roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubóstwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad głową, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, często starzy alkoholicy albo jakieś ćpuny
Pytanie głównie do #rozowepaski, ktore trenuja w domu pod katem poprawy sylwetki.
Robię analize kobiecego rynku treningowe, pod kątem wprowadzenia nowego produktu na rynek do treningów domowych.
Jakie sa wasze realne cele treningow domowych? Schudniecie, poprawa danej partii ciała, modelowanie sylwetki?
Dlaczego tak wiele kobiet, decyduje się na treningi domowe, skoro ćwicząc na siłowni, mogą osiągnąć szybciej wymarzony rezultat? Chciałbym to zrozumieć.
Czy tutaj chodzi tylko o czas, czy o coś więcej?
#trening #silownia #cwiczenia #zdrowie #kobiety
Wolę w domu bo:
Nikt nie widzi
Nikt nie komentuje
Robię kiedy mam czas i chęci, i tyle ile mam aktualnie sił
Nie muszę nigdzie jeździć i szukać opieki na ten czas do dziecka
Komentarz usunięty przez autora