Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +194
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cornel9192 +327
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Doszliśmy do wniosku, że krupsy i jury są nie do pobicia, jeżeli chodzi o utrzymanie czystości, a co do mitycznego grzyba, to krupsy są nawet lepsze od jury, bo mają mniej miejsca na odpady kawy i wodę dostarczaną bezpośrednio do ubitej porcji.
Mogę się lać na gołe klaty broniąc rozwiązań technologicznych krupsa, poza decyzjami o sztucznym ograniczaniu ilości przepisów na jeden model.
Możecie zadawać pytania, wydaje mi się, że jestę ekspertę, na to co już przerobiłem i naprawiłem w swoim hobbistycznym czasie.
Nie jestem serwisantem po szkoleniach, do wszystkiego doszedłem sam metodą prób, błędów, obserwacji i straconej kasy ¯\_(ツ)_/¯
Mój aktualny ekspres, dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
#krups #kulkoweekspresy #ekspresdokawy #kawa
No i jak byś chciał, mam tego krupsa z góry dalej na sprzedaż, używam go kilka razy w tygodniu do kawy i tak stoi i czeka na nowego właściciela.