Wpis z mikrobloga

Ja bym nawet chciał wyjść z przegrywu (mam przez to na mysli poznawanie nowych dziewczyn i kolegów), ale świat normików jest taki rozczarowujący. Legitnie nie wiem gdzie można znaleźć dziewczynę, która nie jest pusta i nie zależy jej tylko na rzeczach materialnych i z którą można normalnie porozmawiać na głębsze tematy. Gdzie się takie spotyka?
#przegryw #zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filozoff: ehh w moim przypadku to by była druga i ciężka droga, na samą myśl mi się żyć odechciewa. Dokładnie od początku pandemii (2 lata temu) stało się kilka przełomowych rzeczy które doprowadziły do tego że jestem obecnie neetem. Mam 21 lat, skończyłem liceum, skończyłem rok studiów zdalnie, ale je rzuciłem przez brak motywacji (myślę że mam depresje, ale tego nie diagnozowałem). Mieszkam na małej wsi, nie zrobiłem prawa jazdy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Infiss: a wieś mniejsza czy większa? Może na wiosce jest ktoś?

Mała, nie ma nikogo (mam tu znajomych ale to są raczej tacy których bym chciał unikać)
  • Odpowiedz
@costusmierdzi: nie wiem nie jestem ekspertem w temacie związków. Czy istnieja faceci którzy nie myślą tylko o seksie? Na pewno, ale trzeba uczciwie stwierdzić, że to ważny element i ja np. nie jestem wyjątkiem
  • Odpowiedz