Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +166
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Począwszy od spóźnienia na początek meczu, i już było 1:0. Poprzez emocje kumpla, który w trakcie meczu odwrócił się od Milanu i zaczął kibicować LFC.
W pamięci pałęta mi się wspomnienie z wczesnych edycji LM, gdy Werder Brema wyciągnął 0:3 na 5:3 w meczu LM z Anderlechtem. Pamiętałem podróż Manchesteru United od 0:3 do 5:3 w meczu ze Spurs, czy końcówkę LM 99. Ale żeby finał odwrócić z 0:3 i to w 6minut... WOW.
A potem dogrywka i ta obrona Dudka, najbardziej niemożliwa w historii. Nigdy czegoś takiego nie widziałem, to był kosmos. Wydawało się, że gdy Shevchenko dopadał do piłki po pierwszej paradzie Polaka, nie ma opcji żeby nie padła bramka. Nie padła. Gatuso przyznał po meczu, że wtedy zrozumiał, że nie będą wstanie wygrać tego spotkania.
A potem karne. Dudek Dance. Polak bohaterem najbardziej spektakularnego finału LM w historii.
Lubię wracać...
#mecz #pilkanozna
źródło: z2731266Q,Jerzy-Dudek
PobierzPrzy karnym Pirlo i Kaki to prawie na 5 metr wyszedł a sędzia nie reagował
@FerdekM zawsze ten komentarz się pojawia i zawsze dostaje odpowiedź - wtedy nie było takiego przepisu + Dida też wychodził xd
@FerdekM: Dudek w którymś wywiadzie przyznał, że zdawał sobie z tego sprawę, ale wolał nie odwracać się w stronę sędziego bo dałby mu sygnał że coś może jest nie teges i sędzia miałby pretekst żeby kazać powtarzać karnego;d
@Moonherb: oczywiscie ze byl ten przepis,ale był totalnie martwy i nikt na to nie zwracał uwagi
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-26 023307
Pobierz