Aktywne Wpisy
abuk123 +42
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
marcin-zielonkaa +46
Albo że studia w tych czasach to bezużyteczny banał i dają tylko papier no i oczywiście mówią to osoby które nie zdobyły żadnego papieru, ciekawe czemu...
Nudne to już jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#studbaza #gownowpis
@OwcaRysuje: to to się już w ogóle rzadko zdarza. Bezpieczeństwo narodowe? Filologia angielska? Przecież po tym ciężko pracę znaleźć, bo rynek jest przesycony. A nawet jak się znajdzie, to płace niziutkie. Niestety 19latki tego nie ogarniają, choć ciężko ich za to winić skoro nie musieli szukać pracy w takich zawodach, a w szkole też nikt tego nie tłumaczy ¯\_(ツ)_/¯
Gratuluję studiowania jednego z nielicznych potrzebnych kierunków.
NFZ pewnie też do likwidacji, bo życie osób nieuprzywilejowanych jest mniej ważne, co nie?
1) studia powinny być bezpłatne dla KAŻDEGO, mamy XXI wiek, uczelnie powinny jak prywatna SWPS nagrywać wykłady i je puszczać. Wszystko co robią profesorowie na uczelni powinno być własnością uczelni a nie ze "nie dam państwu robić zdjęć bo to moje prawa autorskie"
2) studia ogółem są bez sensu, idziesz na nie jak gówno wiesz o tym co chcesz robić, mi się od rozpoczęcia kariery zawodowej(6l) już dwa razy
NFZ pewnie też do likwidacji, bo życie osób nieuprzywilejowanych jest mniej ważne, co nie?
Co to za porównanie z dupy? Od braku studiów z kultury wschodu starożytnego jeszcze nikt nie umarł, a od braku opieki zdrowotnej już
@kacpervfr: Mówię to ja, który robi studia tylko dla papieru i to czego się na nich nauczył przez ostatnie kilka semstrów może policzyć na palcach jednej ręki.