Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Teuvo +31
kupiłem ciasteczka dla wszystkich @okusuri
Posiadam internet od UPC w pakiecie z telewizją naziemną, kabel internetu pociągnięty z klatki do mieszkania, w salonie leży skrzynka z której wychodzą 2 kable, jeden do routera i drugi antenowy, z możliwością podpięcia do TV.
I teraz moje pytanie, czy taka konfiguracja wystarczy by móc podpiąć jakiś tuner z Linuxem, ustawić tam linię #oscam od chińczyka czy kogoś innego i korzystać z pełnej oferty polskiej TV? Czy jednak trzeba czegoś dodatkowo?
Niestety nie znam dokładnych sformułowań w tej dziedzinie więc proszę o w miarę łopatologiczne wyjaśnienia.
Obecnie korzystam z iptv od #plusx ale nie jestem do końca zadowolony więc rozglądam się za alternatywami
#oscam #cccam #enigma2 #iptv
Da się jakoś zweryfikować czy sygnał dostarczany przez kabel jest sygnałem internetowym czy zwykłym z anteny?
@an95dy: przecież to może równie dobrze być zwykła kablówka, która jak nazwa wskazuje idzie kablem, tak jak prąd czy internet.