Aktywne Wpisy
Ynfluencer +11
Będzie tak. Za całą pomoc Ukrainie w nagrodę zyskamy to, że cały tort odbudowy i nowych inwestycji zgarną zachodnie koncerny. Kaczyńskiemu już chóry anielskie grają w głowie jaki to piękny sojusz państw bloku wschodniego stworzymy, a prawda będzie taka, że na koniec odbędzie jakaś wielka konferencja, dogadają się potężniejsi gracze, jak dojdzie do punktu: "A co z Polską?" to wtedy rozlegnie się takie "buahahahaha"
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i
CzlowiekMagnetowid +100
Jak był rok 2000 i miałem 10 lat to najbardziej na świecie chciałem zostać sprzedawcą w kiosku.
Przez cały dzień siedzisz sobie w otoczeniu najnowszych numerów Secret Service, CDA, Clicka, Focusa, KŚG, Wiedzy i Życia, Kaczora Donalda, Wallyego, Gigantów i wielu innych zajebistych czasopism, które możesz sobie za darmo czytać.
W wolnych chwilach sprzedajesz fajki i odkładasz najnowszy numer Świata Wędkarza i Pani Domu dla rodziny Gałeckich.
Po latach wciąż uważam, że
Przez cały dzień siedzisz sobie w otoczeniu najnowszych numerów Secret Service, CDA, Clicka, Focusa, KŚG, Wiedzy i Życia, Kaczora Donalda, Wallyego, Gigantów i wielu innych zajebistych czasopism, które możesz sobie za darmo czytać.
W wolnych chwilach sprzedajesz fajki i odkładasz najnowszy numer Świata Wędkarza i Pani Domu dla rodziny Gałeckich.
Po latach wciąż uważam, że
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Koleżanka umówiła mnie ze swoją koleżanką (ze swojej inicjatywy). Spotkanie całkiem spoko, dziewczyna od razu na mnie leciała i na dobrą sprawę to jeszcze tego samego wieczoru mógłbym ją wziąć do siebie. Stwierdziłem jednak, że postąpię "uczciwie". Zakończyłem spotkanie, pojechałem do domu i następnego dnia napisałem dziewczynie, że przepraszam ale nic z tego nie będzie, bo nadal nie pozbierałem się po ostatnim związku i nie jestem w stanie zaangażować się emocjonalnie. Efekt?
- moja randka stwierdziła, że jestem #!$%@?
- moja koleżanka już nie jest moją koleżanką
1000000x to wałkowalem, że NIE WOLNO być uczciwym wobec kobiet gdyż ZAWSZE prędzej czy później wykorzystają twoją słabość przeciwko tobie. Człowiek chcialby wyjść ze skóry podrywacza, obracana kilku dziewczyn naraz i "łamania" im serc ale choćby chciał to się po prostu nie da.
@Adasi: kobiety ogólnie nie mają zielonego pojęcia o związkach ¯\_(ツ)_/¯ umieją tylko #!$%@? się na miny ( ͡º ͜ʖ͡º)
Głownie dlatego, że wystarczy że typowa kobieta założy profil z jednym zdjęciem na portalu randkowym i po kilku chwilach ma już masę amantów. Nic nie muszą. Zmieniają tylko "chłopców" praktycznie nie wyciągając
Jedna na sto :p
Ale postaw się na miejscu drugiej strony. Umawiasz się z dziewczyną, cieszysz się na spotkanie, rezerwujesz sobie czas, szykujesz się, idziesz na miejsce, jest spoko randka, jesteś zadowolony. Pytasz się