Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
-Nikt nie chce z tobą rozmawiać
-Nikt nie chce się z tobą umówić
-Nikt nie chce ci pomóc i generalnie każdy ma cię w dupie
Damski "przegryw"
-Ludzie chcą ci pomóc ale to ty masz ich w dupie. "A BO JA SIĘ NIE NADAJE, CHLIP, CHLIP, ABO JA NIE MAM MOTYWACJI, SIŁY I C--J WIE CZEGO JSZCZE, ALE CZEGOŚ NA PEWNO"
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #l-------------------w #blackpill
Jestem przeciętna i
@moll: Rzadkość. Poza tym jak mówiłem, ja praktycznie nie mam znajomych dziewczyn. Gildie w których byłem, kanały discordowe na których jestem itd. to same chłopstwo.
@moll: Widzisz jak przypadek może zmienić życie. A po moim zalinkowanym wpisie które studiowałaś widzisz
@Krynicka: No wiem jak to brzmi. I to jest kurde szalone, jakiego pecha może mieć człowiek
Widzę i bardzo to doceniam, i staram się kibicować innym.
@konopiapolska: A ta znowu narzeka na wyimaginowane rzeczy. I jeszcze nie mogę pisać w twoich wątkach bo mnie zablokowałaś