Aktywne Wpisy
Trabancik +652
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +12
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
-Nikt nie chce z tobą rozmawiać
-Nikt nie chce się z tobą umówić
-Nikt nie chce ci pomóc i generalnie każdy ma cię w dupie
Damski "przegryw"
-Ludzie chcą ci pomóc ale to ty masz ich w dupie. "A BO JA SIĘ NIE NADAJE, CHLIP, CHLIP, ABO JA NIE MAM MOTYWACJI, SIŁY I C--J WIE CZEGO JSZCZE, ALE CZEGOŚ NA PEWNO"
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #l-------------------w #blackpill
@przegryw_wykopu: wykop do nie jest platforma do spotykania się
@konopiapolska: W sumie nie miałem zamiaru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ze sklepu albo ze złomowiska, ale w tym drugim przypadku należy liczyć się z tym, że mogą wystąpić problemy z ich funkcjonowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po uja mnie wyganiasz. Czepiaj się prądu. Ja tu siedzę żeby mieć rozpoznanie jakimi mężczyźni mogą być potworami i co wam w głowie siedzi. Nadajecie się idealnie. Usuwanie konto nie sprawi że wy zniknięcie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@konopiapolska: przecież to nie jest g---o wpis. Ładnie pokazuje róznice między przegrywami a pseudoprzegrywkami
@moll: no jak myślałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krynicka: Pech albo klątwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.wykop.pl/wpis/63615093/nade-mna-wisi-klatwa-inaczej-wytlumaczyc-tego-nie-/
Za to o wiele lepiej idzie mi w internetowe znajomości. Przez kąkuter i telefon utrzymuję
@moll: Przecież są kluby czytania książek, czy jak to sie tam zwie.
mój mąż też był z drugiego końca Polski, teraz już siedzimy w tym samym...
siła portali randkowych chyba polega na wpędzaniu w depresję i kompleksy. My się nie znaleźliśmy korzystając z portali randkowych
Wszystko co piszesz wskazuje na to że gdybyś była facetem siedziałabys tu z nami na tagu.
Dyskusja z toba jest niemożliwa ponieważ nie potrafisz zoobrazowac się jak szalenie trudna może być sytuacja na rynku matrymonialnym z punktu widzenia przeciętnego (nie brzydkiego!) mężczyzny.
@moll: No super fajnie, ale takie znajomości rodzące się w coś więcej to wciąż rzadkość, więc znowu jest to coś, co MOŻE sie zdarzyć, ale jeśli na to sie nastawiasz, to raczej szanse są na to niewielkie ¯\_(ツ)_/¯ Do tego ja wciąż mam problem ze swoimi potrzebami fizjologicznymi.