Wpis z mikrobloga

Maja Staśko jest stuknięta, ale gdzie ma rację, tam ma rację. Co to za p------a sytuacja, że kobiety uciekają z kraju ogarniętego wojna a tam faceci piszą artykuły o tym, żeby brać je na żony

Wyobrażacie sobie, że w Polsce wybucha wojna, faceci muszą zostać a Niemcy piszą o tym, żeby brać się za polki? Przecież trzask d--y na wykopie by wywołał Tsunami XD

#ukraina #wojna #zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
erni13 - Maja Staśko jest stuknięta, ale gdzie ma rację, tam ma rację. Co to za p----...

źródło: comment_1647587615NqVlHP7SXChVe27yfO9VnM.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paczelok: Czy ty właśnie porównałeś Gold Diggerki z Filipin do kobiet które uciekły przed wojną zostawiając na Ukrainie swoich mężów, braci i synów? XD
  • Odpowiedz
@erni13: business is business, ten artysta podrywu właśnie zobaczył że otwiera mu się okno czasowe podczas którego ma szanse na zarobki rzędu kilkunastu tysięcy zamiast kilku. Niszowa afera która zyskuje wiatr w żagiel przez osoby oburzone, bardzo ładnie rozkręcają mu zainteresowanie tematem ( )
  • Odpowiedz
@erni13: człowieku czego ty oczekujesz, wykopki to są ludzie którzy nie mieli w życiu normalnej relacji z kobietą. Większość z nich to "konserwatyści", dla których wartości rodzinne to n-----------e żony i traktowanie jej jak niewolnicy seksualnej. Nie bronie stasko bo to babsko to totalny oszołom, ale trochę rozsądku. Ps. Tak wiem jestem spermiarz i bialorycerz
  • Odpowiedz
@erni13: Specjalnie założyłem Tinder, żeby zobaczyć, czy faktycznie jest tyle Ukrainek i w dużym mieście wojewódzkim co 2-3 kobieta to Ukrainka. W większości bardzo ładne, zadbane, widać że "z bogatego domu". Nie sądzę, żeby takie kobiety chciały się wiązać ze spierdoxami, a tym bardziej iść w jakieś fwb czy ons.
  • Odpowiedz
człowieku czego ty oczekujesz, wykopki to są ludzie którzy nie mieli w życiu normalnej relacji z kobietą. Większość z nich to "konserwatyści", dla których wartości rodzinne to n-----------e żony i traktowanie jej jak niewolnicy seksualnej. Nie bronie stasko bo to babsko to totalny oszołom, ale trochę rozsądku. Ps. Tak wiem jestem spermiarz i bialorycerz

@Beefandfish: +1

wyśmiewanie tego s----------a jest społecznie użyteczne, chociaż niektórym życzyłbym szoku, jak bardzo "konserwatywne" są
  • Odpowiedz
@erni13: z drugiej strony w sytuacji jak to od lat było więcej kobiet niż mężczyzn w wieku 20-40 to co się dziwić. Wielu facetów, nawet normalnych, bez większych szans na znalezienie partnerki. Sam kładę na to c---a, ale od znajomych czy rodziny co jakiś czas słyszę to pieprzenie - korzystaj póki możesz, bo będziesz sam. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
tak, bo to wcale nie jest wina Polskich kobiet, że ktoś wpadł w ogóle na coś takiego.

@symetrysta: co ty chłopie p--------z XD obwiniasz polskie kobiety, że faceci są seksistami?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@erni13: ale żeby brać to one muszą też chcieć także nie widzę problemu xdd albo p0lki się ogarną albo konkurencja ze wschodu je wykosi i to niezależnie od tego czy konkurencja przybyła z własnej woli czy uciekając przed wojną
  • Odpowiedz
@pekak: znikąd się nie wzięło to co się mówi o polskich kobietach, jeśli na wykopie tylko by tak pisano, to ok, ale ja coraz częściej słyszę po za internetem o rozszczeniowości polskich kobiet.
  • Odpowiedz