Aktywne Wpisy
Tyrande +11
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +42
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
#polska #rosja #wojna #ukraina #4konserwy #konfederacja #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Komentarz usunięty przez autora
@fanmarcinamillera: ani UE, ani Białoruś nie jest oaza wolności.
@quintic: z Chinami też nie powinniśmy mieć żadnych stosunków dyplomatycznych, bo fałszują tam wybory?
@fanmarcinamillera: To jest ciekawe bo unia nic takiego nie oświadczyła. Ślimak został tak skategoryzowany na potrzeby podatkowe i nic poza tym. Tak samo na potrzeby podatkowe Portugalii marchewka to owoc, tam dżem truskawkowy jest narodowym produktem kulinarnym i eksportowym.
Onuce nawet nie sprawdzają rewelacji którymi próbują ośmieszać UE.
Komentarz usunięty przez moderatora
@PolskaPrawica: ruską onucą i prawusem brainletem
@dildo-vaggins: UE sama się ośmiesza.
A krytyka jest właśnie za idiotyczną biurokrację, która zmusza do zaprzeczania rzeczywistości, żeby jakoś sobie z nią poradzić.
Obejścia durnej biurokracji.
Wcale to nie jest podstawna krytyka, wcale. xDD