Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +266
Popularność Taylor Swift jest dla mnie dowodem na to, że w czasach względnego dobrobytu, bez dużych życiowych problemów oraz naturalnych idoli świata kultury, ludzkość musi wytworzyć sobie ich substytut, bo inaczej głos ich pokolenia nic by nie znaczył, a ich egzystencja byłaby kompletnie bezsensowna.
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
#rosja #ukraina #wojna #neuropa #4konserwy
@biesy: Sugerowanie że wyborcy k0nfy się rozmnażają xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja pewnie nadal na nich zagłosuję, chociaż jestem sceptyczny co do Korwina (ale tutaj byłem sceptyczny przed Rosją, głównie ze względu na "lekki gwałt"). Dlaczego? Bo najbardziej odpowiada mi ich wizja ekonomiczna, a to ma największy wpływ na moje życie. I możecie mnie nazywać szurem, onucą, a ja i tak wiem, że
Już jak zaczęli mędrkować na tematy medyczne to każdemu o minimum dwucyfrowym IQ musiało się zrobić głupio.
@biesy:
Uprzykrzanie życia polakom? To chyba każda ze stron, ale też chyba nie ma innego sposobu na lobbowanie swojego programu? Przecież lewa strona opiera się głównie na tym. To nie jest argument.
Odnośnie wizji, no głównym zamysłem jest to, żebyś miał większy wpływ na swoje finanse. Np. ostatnie - nie za bardzo widzę sens, żeby osoby więcej zarabiające płaciły większe składki na
O, to idealnie pasujesz na wyborcę lenina- jak tam, NEP cię przekonuje, tawariszcz?
Komentarz usunięty przez autora
@biesy: zdradzę ci sekret: to zawsze był wstyd. Każdy kto się dał nabrać na mariaż paróweczkowców z nacjoluchami to najzwyklejszy kretyn.