Aktywne Wpisy

GryzeKisiel +32
Mam pytanie do wyborców konfederacji, czy jak ktoś się was pyta jaka partia wam odpowiada to tak bez wstydu odpowiadacie, że konfa? XD #konfederacja #4konserwy

arinkao +8
Można dostać raka od niektórych podludzi na #gotujzwykopem └[⚆ᴥ⚆]┘
Typ kupuje hinduskie curry, ryż w plastiku, najgorsze mleko, mrożonki w lecie i pisze że robi smaczną chińszczyznę. Ok, samczego, co kto lubi ale na najmniejszy odzew że to raczej polski wynalazek reaguje wyzwiskami.
Content dla przegrywa musi być zawsze słaby, wściekły i słaby xD?
W dodatku 1 raz sie odezwałam u typka, zawsze grzecznie olewam i
Typ kupuje hinduskie curry, ryż w plastiku, najgorsze mleko, mrożonki w lecie i pisze że robi smaczną chińszczyznę. Ok, samczego, co kto lubi ale na najmniejszy odzew że to raczej polski wynalazek reaguje wyzwiskami.
Content dla przegrywa musi być zawsze słaby, wściekły i słaby xD?
W dodatku 1 raz sie odezwałam u typka, zawsze grzecznie olewam i
#rosja #ukraina #wojna #neuropa #4konserwy
@biesy: Sugerowanie że wyborcy k0nfy się rozmnażają xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja pewnie nadal na nich zagłosuję, chociaż jestem sceptyczny co do Korwina (ale tutaj byłem sceptyczny przed Rosją, głównie ze względu na "lekki gwałt"). Dlaczego? Bo najbardziej odpowiada mi ich wizja ekonomiczna, a to ma największy wpływ na moje życie. I możecie mnie nazywać szurem, onucą, a ja i tak wiem, że jestem
Już jak zaczęli mędrkować na tematy medyczne to każdemu o minimum dwucyfrowym IQ musiało się zrobić głupio.
@biesy:
Uprzykrzanie życia polakom? To chyba każda ze stron, ale też chyba nie ma innego sposobu na lobbowanie swojego programu? Przecież lewa strona opiera się głównie na tym. To nie jest argument.
Odnośnie wizji, no głównym zamysłem jest to, żebyś miał większy wpływ na swoje finanse. Np. ostatnie - nie za bardzo widzę sens, żeby osoby więcej zarabiające płaciły większe składki na NFZ
O, to idealnie pasujesz na wyborcę lenina- jak tam, NEP cię przekonuje, tawariszcz?
Komentarz usunięty przez autora
@biesy: zdradzę ci sekret: to zawsze był wstyd. Każdy kto się dał nabrać na mariaż paróweczkowców z nacjoluchami to najzwyklejszy kretyn.