Aktywne Wpisy
Anetkia +604
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
#architektura #modernizm #lodz
Najlepsze jest jak ludzie pisza, ze jeszcze niedawno konserwator zabytków bił pianę do ram okiennych, że nie pasują, a teraz zezwolił na cos takiego.
Druga kwestia, ze jak na bodajże 6pietrowy budunek, będzie w pyte mieszkań, a parkować już nie ma gdzie.
Niewiadomo czy ta wspaniała budowa przewiduje parking
@Oppositionsfuhrer: tak #!$%@? środek skweru to idealne miejsce na budowę xD
Chociaż budynek na wizce ładnie wyglada
Przecież tam na spokojnie z dwa takie budynki się wcisnął (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przy okazji jeszcze bym z jednej strony pierdyknął Lydla, a z drugiej biedronę. Dla bombelków dorzucił jakąś jedną atrakcję ogrodzoną siatką, tak aby czuły się bezpieczniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
http://linkowskaz.pl/panoptikon/
@Leniek: chyba nietrudno się domyślić, że to jednak działka przeznaczona pod zabudowę i tylko przypadkowo porośnięta, a nie żaden park itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@DingoSra: gazownia
@Leniek: To nie skwer tylko prywatna, ogrodzona działka, która nie służyła mieszkańcom jako tereny rekreacyjne. Moim zdaniem fajnie, że coś tam powstanie, bo w tym miejscu przez kilkadziesiąt lat straszyły ruiny do rozbiórki, więc fajnie, że ktoś się wreszcie za to wziął ¯\_(ツ)_/¯