Aktywne Wpisy

pyszniarz +11
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
źródło: img
Pobierz
baleroni +51
urodziny dzis mam (╥﹏╥)

https://www.facebook.com/marketplace/item/628278381605770/
Czasem dostaję oferty kupna bo ludzie myślą że to serio prawdziwe krasnale ogrodowe XD
Ale czasem poprawiam humor jakiemuś Ukraińcowi i dostaje takie wiadomości :D
#heheszki #humor #c--------------l #olx #facebook #ukraina #rosja
źródło: comment_1647267660lBZpqkwV5cUBOGIlwyPaxb.jpg
Pobierzźródło: comment_16472678439S4yqph2bu5aW7oDAzZ4D1.jpg
Pobierzźródło: comment_16472687890VHYbXjxW4zBm0Bk9fizB1.jpg
Pobierzźródło: comment_1647268808aZeJzvb7hxOp08raGvCWwG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
- plusują ciśnięcie po idiotkach z tindera, które stawiają wymagania co do wzrostu;
- plusują nazywanie jakichś niedożywionych, drobnych chłopaczków krasnalami.
Wyśmieje się jednego krasnala ruskiego ale inny któremu się upiecze właśnie przed momentem mógł zamordować bogu ducha winną osobę na Ukrainie.
Oni powinni
A nawet jesli to on zapamieta tylko to ze smiales sie z jego wyglądu, a nie z tego co robił, ja p------e czemu w ogole takie logiczne rzeczy musze pisac abstrakcja
Robicie k---e z logiki na siłe żeby racji nie przyznac