@elf_pszeniczny: Nie pierdziel, mój stary wielokrotnie odbierał ode mnie jak np. byłem na za granica i się martwił co tam. Czasem mówił ze zajebiscie ze woda ciepła ale asystentkę ręka boli od trzymania mu tel przy uchu i czy czyms jeszcze chciałem się podzielić
@tygrysekk: jeden rabin powie tak, drugi nie. Czasami pracodawca jest debilem, czasem pracownik. Z perspektywy pierwszego mogę powiedziec, że wielu ludzi jest uzależnionych od telefonu. Dzwonienie do dziecka/męża/koleżanki i p---------e o dupie marynie jest niedopuszczalne gdy ma się co robić i nie jest to przerwa.
Być może, ale to nie jest przedmiotem dyskusji ¯_(ツ)_/¯
@ciezki_przypadek: a moim zdaniem właśnie jest, bo wątpię, czy OP miał na myśli takie zawody jak neurochirurg czy gwiazda stołecznej palestry rodem z seriali, tylko takie zwykłe zawody, do których nie musisz mieć zrobionych kilku fakultetów.
@Radiativ: No tak, bo z pewnością miałem na myśli adwokatów w czasie rozpraw, albo lekarzy w czasie operacji, lub pracowników w czasie jak obsługują klienta (-‸ლ)
@tygrysekk: nie wiadomo kogo miałeś, ale można wymieniać w nieskończoność i zejść do dużo mniej wymagających zawodów - kierowca, pracownik linii produkcyjnej, na którą nie wnosi się urządzeń elektronicznych
@tygrysekk: Argument inwalida więc ciężko cokolwiek tu napisać innego niż poprzednicy. Praca jest od pracowania i w każdej masz przerwy gdzie możesz robić co chcesz.
Ostatecznie to bardziej przywiązanie do telefonu nazwałbym niewolnictwem. Nic się nie stanie jak później oddzwonisz.
@tygrysekk: Robiłem kiedyś w takiej jednej hali, układać towar, klientów pokierować itd. Generalnie przez 3/4 czasu nie było co robić, układało się 10 razy te same rzeczy BO MUSISZ COŚ ROBIĆ itd kiedyś telefon odebrałem i dosłownie 2 minuty rozmawiałem, to c--j j----y dyrektor naskarżył do kierownika, że 15min na telefonie siedze w pracy ( ಠ_ಠ)
#gry #muzyka #nostalgia Ok wrzucajcie soundtracki arcydziela z gier ktore pozostana niesmiertelne. Ja zaczynam heroes 3 zamek stronghold I nuta poprostu przepiekna
źródło: comment_16472459541zS1jXuV7GIKXxoirszdx3.jpg
Pobierz@ciezki_przypadek: i są odpowiednio dobrze płatne, a nie widełki między minimalną a medianą xD
@ciezki_przypadek: a moim zdaniem właśnie jest, bo wątpię, czy OP miał na myśli takie zawody jak neurochirurg czy gwiazda stołecznej palestry rodem z seriali, tylko takie zwykłe zawody, do których nie musisz mieć zrobionych kilku fakultetów.
@not_me: jakichś.
Change my mind
@tygrysekk: nie wiadomo kogo miałeś, ale można wymieniać w nieskończoność i zejść do dużo mniej wymagających zawodów - kierowca, pracownik linii produkcyjnej, na którą nie wnosi się urządzeń elektronicznych
@AtoMan: wystarczy pracować przy żywności i nie wnosisz na hale nic poza ubraniem.
Argument inwalida więc ciężko cokolwiek tu napisać innego niż poprzednicy.
Praca jest od pracowania i w każdej masz przerwy gdzie możesz robić co chcesz.
Ostatecznie to bardziej przywiązanie do telefonu nazwałbym niewolnictwem. Nic się nie stanie jak później oddzwonisz.