Aktywne Wpisy
ONVIF +479
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +107
#ukraina #snowden #wojna #cyberbezpieczenstwo
xDDDD
Ale w sumie to ma rację bo jego ostatnie wpisy to było zaprzeczanie informacjom o planowanym ataku na Ukrainę, wiec tak, nie były użyteczne.
@KotekMruczus666:
Dodaj, że pod ochroną Rosyjskiej Agencji Wywiadu zajmującej się właśnie szpiegostwem a wybierał się do... a jakże, Wenezueli.
@KotekMruczus666: Największa afera w USA - watergate, ujawnienie podsłuchów doprowadziło aż do dymisji prezydenta i kryzysu konstytucyjnego. Coś się stało z osobami które to ujawniły? Ba, tam poszła nawet nagroda Pulitzera. Wybacz, ale system prawny w US jest jednym z najlepszych/najobiektywniejszych na świecie a on... nie bez powodu uciekał pod ochronę rosyjskich służb szpiegowskich.
No tak, pomagał
Pierdoły o pizzy to
@Turahk: Cyt.
"Snowden przechwycił 1,7 miliona tajnych plików; większość dokumentów dotyczy „życiowo ważnych operacji amerykańskiej armii, floty, piechoty morskiej i sił powietrznodesantowych"
Resztę dopowiedz sobie sam, bo nasze wojska z tego co pamiętam działały i w afganistanie i w iraku, w tym realizując ściśle tajne operacje o których nie wiemy do dziś. Podobnie ujawnienie 400 tys. tajnych danych o wojnie w iraku przez jego kolegów z wikileaks.
@KotekMruczus666:
Coś tu nie halo, bo z jednej strony piszesz że uwielbiasz a potem krytykujesz.
Tak swoją drogą, to masz świetny nick. :D