Nokimochishii
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
46
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
W.....d
W.....d
@Nokimochishii: ja bym nie oddawał skoro to już wychodzi poza NATO w taki sposób xD
107
elf_pszeniczny
@Nokimochishii: a potem będzie że to polska fikała a nie NATO ja prdl
101
Nokimochishii
@Kakarot_Z Jeśli któryś z członków NATO się wyłamie i dołączyłby do wojny to wtedy NATO może się wypiąć że to ich wojna jest i nie musi interweniować. NATO to pakt obronny, a nie ofensywny, a nie wiadomo jak można przekazać te myśliwce. Przez granicę nie przewieziesz, a z terytorium Polski wlecieć też nie możesz, bo udostępniasz wtedy swoje lotnisko.
25
bamsebjorn
@Nokimochishii: No wiadomix, przecież każdy nawet przeciętnie inteligentny człowiek to rozumie. Poza wykopkami, którzy oddaliby własną matkę, a później zrobili rajd na moskwę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
S.....z
S.....z
@Kakarot_Z: Widzę że bardzo chcecie mieć ukrainę w domu XD Co z tego że sojusz będzie walczył jak to nasze miasta będą gruzowiskiem tak jak ukraińskie.
8
MvPancer
@Nokimochishii: Ben Wallace? Zajebisty obrońca, ale nie wiedziałem, że został ministrem.
4
future_taylor
future_taylor
@Nokimochishii: To moze oddajmy te samoloty uk, a oni przekaza je ukrainie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
D.....r
@Nokimochishii: flaszbaki z drugiej połowy lat 30 XX wieku xD
2
Kakarot_Z
@Nokimochishii: no ale co ruskie zrobią, jak polska ma za plecami sojuszników, którym tak naprawdę należy aby ktoś zaczął z tą Rosją
1
drzewnyzwierz
@Nokimochishii: też mnie to rozwaliło xD
1
zieloniutkazielonka
zieloniutkazielonka
@Nokimochishii: Czyli idioci z pisu chcą nas wciągnąć w wojnę.
1
Brakus
Żebyśmy zaraz sami nie zostali w dupie...
1
Kakarot_Z
@Nokimochishii: skoro tak inne państwa dopingują, to niech Duda to z nimi ustali, że damy im te migi,ale w przypadku jak onuca stanie na naszym terenie w odwecie, to sojusz wkracza i walczy. Turcja i inne kraje pompują sprzęt,bez jakiegokolwiek skrępowania, a tu taka chryja o samoloty.
1
mjnck
@Nokimochishii: no ale w sumie czemu nie można ich spakować na jakieś tiry i przewieźć?
0
Umbrellachiusz
Umbrellachiusz
@Nokimochishii: hahhahahhahahahah
0
rezydenttomek
@Nokimochishii: dlatego się cieszę, że choć teraz rząd mówi, że trzeba to ustawić z innymi krajami. Miejmy nadzieję, że choć raz nie polecimy z szabelką jako pierwsi. Zajmijmy się uchodzcami to nasze największe zadanie.
0
Rogovic
@Nokimochishii: Wlatujesz przez białoruś na Ukrainę, lub węgry. Ale musisz ich barw użyć.
0
Kakarot_Z
@StaryPijanyWyjadacz: uwierz mi że jestem daleki od takiego scenariusza, ale jeżeli to jest jedna z opcji która pomoże wypędzić kacapów z Ukrainy i w jakiś sposób zakończyć konflikt i spacyfikować putina raz na zawsze, to należy wziąć to pod uwagę. Jeżeli teraz nic nie zostanie z robione z tą tyranią, to będziemy mieli kolejne lata niepewności i poczucie zagrożenia ze strony wschodniej
0
patatier
@Nokimochishii a to nie jest przypadkiem tak, że migi są zmodernizowane pod NATO i ukraińscy piloci bez kilkumiesięcznego szkolenia nie będą w stanie ich pilotowac?
0
Nokimochishii
@patatier: Część nie jest zmodernizowana
0