Wpis z mikrobloga

Spotkałem ziomka, który robił mi remont w mieszkaniu, taka bezzębna amfetaminowa patologia, ale ziomek nawet robotny, byłem zadowolony. Pogadałam z nim chwilę i zeszliśmy na temat wojny, pochwalił się, że z-----ł agregat prądotwórczy z budowy i przekazał na Ukrainę xD #rosja #ukraina #wojna
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kurczakos1: Tak to jest ważne, dla osób, które zdają sobie sprawę, jak te osoby funkcjonują, jak wygląda ich cykl aktywności, to jest dość specyficzne środowisko, dodałem to dla osób, które zdają sobie z tego sprawę, a nie chciałem zapełniać tekstu informacjami o tym, bo zmniejszyło by to lekkość przekazu, bo deficyt uwagi jako choroba cywilizacyjna która dotyczy moim zdaniem min. 90% społeczeństwa, dlatego ten tekst został tak poskładany i chyba
  • Odpowiedz
@OjciecBonifacy: @h3lloya: @OjciecBonifacy: Wiecie dlaczego to jest dla mnie jednak pozytywna historia? Bo ilość takich kradzieży, można potraktować jako pewnego rodzaju stałą statystyczną, a wojna na Ukrainie sprawiła, że stała ta w pewnym stopniu przeciwstawiła się złu, które rozpętał Putin i w tej negatywnej masie, w końcu możemy odnaleźć pozytywne skutki, nawet zło3 które nas otacza, przeciwstawiło się Putinowi. To nie jest dobre, ja to wiem,
  • Odpowiedz
@myszczur Nie chciej wmówić, że jest jakiś wzór funkcjonowania fana stymulantów bez względu na jego status społeczny. Nie rób próby statystycznej opartej na swoim znajomym, tutaj spektrum może rozciągać się od bogatego high life do walących po kablach odpalow. Tu nie ma zasady. I tak poza tym.. przecież to nie ma kompletnie żadnego wpływu na referowaną historię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
pochwalił się, że z-----ł agregat prądotwórczy z budowy i przekazał na Ukrainę xD

@myszczur: nawet bym dał plusika,ale jakbyś w puencie tej pasty wyjasnił- jak przekazał, komu?
zaniosł, zawiózł? dopłacił jeszcze do transportu? :)
kto to od niego przyjał, i czy zadawali pytania.
ale w sumie fajne, nie powiem. podnosi na duchu. xD
  • Odpowiedz
@CebulaZjadliwa: Ja pamiętam jak się zdziwiłem gdy odbierałem remont pokoju od gościa poleconego przez znajomych - przedstawił mi wszystkie faktury z marketów budowlanych i dokładne rozliczenie co ile kosztowało. Byłem w lekkim szoku.

@redemptor: Mialem to samo z Ukraincami z OLX. Gosc podal cene i zero podwyzek, na kazde zakupy prosil o BLIKa, a potem mi dawal wszystkie paragony. Na odchodne zostawil nadwyzki materialow. Dobre chlopaki, naprawde nie
  • Odpowiedz