Aktywne Wpisy

znikam5 +286
Czyżby mamy psiecków i inne kobiety sukcesu miały problem do innej baby, że dużo dzieci urodziła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki

źródło: Screenshot_20250202_184124_Instagram
Pobierz
DwaKolory +200
Pomijając już słuszność nakładanych ceł, to najciekawsze jest to, że w Stanach potrafią w kilka dni przeprowadzić rewolucję podatkową, która obowiązuje niemal natychmiast, a w Polsce władza nie potrafi nawet znieść zakazu niedziel handlowych czy też chociażby ograniczyć podatku Belki.
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Dobra, prosta liga typerów i proste zasady, zerzne z tych z motogp.pl - a i nie chce mi sie calosci ogarniac, wiec tylko klasa królewska, bez moto3 i moto2.
trafienie idealnie w pozycje - 3 pkt
pomylenie sie o 1 pozycje - 2 pkt
pomylenie sie o 2 pozycje - 1 pkt
pomylenie sie o 3 pozycje i wiecej - 0
Obstawiamy tylko Top5 żeby to uprościć.
I uwaga. Typować można tylko do 30 minut przed wyścigiem, NIE PÓŹNIEJ. Co każdą rundę będe wrzucał posta, pod którym typujemy z aktualną tabelą punktową, ten jest 1. Dołączać można obojętnie kiedy, ale wiąże się to z mniejszą ilością pkt na koncie :)
Moje typy to:
1. Bagnaia
2. Marquez
3. Miller
4. Mir
5. Bestia
Podawajcie imiona w przypadku tych samych nazwisk!
1. M. Marquez
2.
a co do fantasy - ja sie od tego trzymam z daleka, jakos nie kupuje koncepcji tego :P
1. J. Martin
2. M. Marquez
3. J. Miller
4. E. Bastianini
5. B. Binder
1. J.Mir
2. M.Marquez
3. P.Espargaro
4. J.Mller
5. J.Martin
1. Bastianini
2. M. Marquez
3.
1. M. Marquez
2. Bastianini
3. P. Espargaro
4. Martin
5. Fabio
1. M. Marquez
2. F. Bagnaia
3. E. Bastianini
4. F. Quartararo
5. J. Martin
Podoba mi się jak kompletnie nikt nie wymienił Rinsa xD. Tym lepiej dla niego, bez presji (。◕‿‿◕。)
1. F. Bagnaia
2. J. Martin
3. M. Marquez
4. E. Bastianini
5. A. Espargaro
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora