Wpis z mikrobloga

Wincej tatgetow w tych m+...explosive, relici, 2 packi i 8===0 w żopu

Tormented > Pride > This shit

Podoba mi sie opcja z tym skipem WO (HoA, SoA i chyba Mists tez) juz nie musze szukac klas do skipa xd

Nie podoba mi sie ,ze pugi chca bic Vy bo daje haste i mob skacze jak poyebany po calej mapie i strzela po ludziach za pol hp.

Generalnie robilem URH - Trash, Vy - Bossy

Misty 14 tylko 8 min po czasie, walka z pierwszym bossem 5 min 20 sec. Tesknie troche za rajdowaniem ale nie az tak xD.

https://raider.io/characters/eu/burning-legion/Xem%C3%ADoza

Nie bylo zle xd ide poszukac jakiegos runa z Tazavesh na youtube

#worldofwarcraft
  • 9
@Xemioza: ludzie się rzucili od razu na 14-15 a to jest 19-20 z poprzedniego sezonu. Plus brakuje mocy z tormentorów przez co poziom trudności wydaje się jeszcze większy.
@Xemioza tak jak napisał kolega wyżej. Z pugami jest tragedia. Ja jako balance druid robiący 0 DPS poza moją 3min odpalka muszę grać tak, że odpalam się kiedy popadnie i na relicach staram się callowac CDR, żeby mieć odpalke na bossy. Na bossach oczywiście haste chyba, że robisz np last bossa na PF. Wtedy lepiej odpalić się na start i zbić CDR, żeby mieć znowu odpalki na BL w p3.
No i
@wlodi0412: Last bossa w PF zawsze robilem, p1 CDki , p2 BL, p3 CDki

Wczoraj mi na chama zbijal Vy w inscie, niby boost dobry ale jak skacze po calym pomieszczeniu np Kultharok w ToP i trzeba go zbijac single target to nie wiem czy to takie dobre.

@Sebus_PL: Czyli ENH shamka nie brac do kluczy xd? Ja glownie puguje, Uhr jest mi latwiej ogarnac przy tylu targetach, casual gejming
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Xemioza: wrak aurę do bazaru bierzesz. Dostajesz przedmiot do noszenia np. Młot i idziesz z nim do weapon seller.
Co do enha, to nie jest taki zły. Po prostu zmieniamy build i legendę zdaje się.