Aktywne Wpisy
Lambert11 +33
Ale mam bekę ze swojego różowego.
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
mickpl +508
Suchajcie gdybyście mieli do zarządzania kraj, który z powodu rozdawnictwa wpadł w hiperinflacje to co byście zrobili?
Bo ja mam taki pomysł, że poniósłbym pensję minimalną do poziomów średniej w gospodarce sprzed paru lat, obniżył stopy procentowe i zaczął ludziom rozdawać prawie darmowe kredyty.
#ekonomia #gospodarka #giedla #nieruchomosci #plan
Bo ja mam taki pomysł, że poniósłbym pensję minimalną do poziomów średniej w gospodarce sprzed paru lat, obniżył stopy procentowe i zaczął ludziom rozdawać prawie darmowe kredyty.
#ekonomia #gospodarka #giedla #nieruchomosci #plan
Czy ktoś z Was wie czy taki odcinek będzie po każdym rajskim?
#hotelparadise
Karolina tak jak przypuszczałam na początku, stała się ofiarą własnej urody, jest ładniutka, ale infantylna jak dla mnie. Klaudia i Ola u mnie na plus, (
Co do osadzania po pozorach, to każdemu z nas się zdarza