Wpis z mikrobloga

@Rosalinea: wygląda na to że tak. Szkoda tylko, że nie przeczytali tego co wszyscy pisali a tylko kilka osób. Ja miałam podobnie jak Ty też się wzruszyłam i to odejście Grześka było dla mnie jednym z odejść uczestników które najbardziej przeżywałam jak nie najcięższym a już na pewno na tym etapie początkowym programu aż się sama sobie dziwię, ale byłam mega ciekawa tej jego relacji z Dżejem i biła od niego
@Rosalinea: sądzę, że będą takie odcinki na pożegnanie. Po coś tą pocztę utworzyli. Tylko to trochę jest ustawione. Po rajskim ma ktos 15 minut na opuszczenie hotelu. I tu głupota, bo nie dość, że to jest mało czasu na spakowanie się, to wszyscy lezą zawracać głowę i stoją jak sępy. Jest wręczanie listu, który napisali uczestnicy a kiedy go napisali? Po prostu dostaje pustą kopertę...idzie spać do innego hotelu... Uczestnicy mają
@Rosalinea: ja lubię Dżeja bardzo choć jego relacja z Mariką się sypie i obawiam się, że mogą oboje mieć problem jak się całkiem rozsypie ze znalezieniem nowych partnerów a chciała bym żeby Dżej został jak najdłużej a on tam taki pogubiony jest bez Grzesia. Tym bardziej, że chodzą słuchy, że osoby takie jak Karolina, Michał wróciły do Polski dopiero po finale. Lubię też bardzo Sevaga i coraz bardziej Kapsela za dojrzałość,
@ladymysterio: Ja Dżeja też lubię i na tę chwilę chyba jeszcze Sevaga (za głos rozsądku i dojrzałość) Kapsel jak dla mnie trochę dzieciak jest. Chłopiec, a nie mężczyzna, ale zbyt wcześnie by ich szeregować i oceniać . Pierwsze wrażenie może być bardzo mylne i krzywdzące.
Karolina tak jak przypuszczałam na początku, stała się ofiarą własnej urody, jest ładniutka, ale infantylna jak dla mnie. Klaudia i Ola u mnie na plus, (
@crazy_frog: Z tego co zauważyłam to Grześ te listy czytał na następny dzień po tym jak odpadł, wiec z pewnością reżyserka tu ma swoją rolę....dla mnie wszystko jedno jak to jest zorganizowane i nagrane. Niech się produkcja martwi o to, żeby to realnie wyglądało. Ja się chcę dobrze bawić.
@Rosalinea: tak podkreślają w programie, że Karolina padła ofiarą własnej urody i że Kapsel się skłania coraz bardziej ku Wiktorii, że aż myślę, że końcem końców wybierze Karolinę skoro tak to twórcy podkreślają to wtedy zawsze jest na odwrót.Zresztą to już niemal pewne, że nawet jeśli na którymś etapie któreś z nich odpadnie to wróci i dociągną w okolice finału a może nawet jedna z par finału to Kapsel+ Karolina.
@Olostro: z jednej strony jak Elizę wywalą to będzie tak po ludzku sprawiedliwie, bo karma powinna zawsze wrócić. Z drugiej strony na chwilę obecną to jedyna dymogenna osoba w hotelu. Jak wyleci teraz to może być tam nudno.

Co do osadzania po pozorach, to każdemu z nas się zdarza