Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Vedar +1
Naprawdę tak trudno napisać że sputnik.com jest źródłem rosyjskiej propagandy, a treści na nim publikowane służą interesom federacji rosyjskiej, są nierzetelne i kłamliwe? Ale decyzję czy chcesz zakładać onuce - czy nie każdy powinien móc podjąć sam.
Wyłom w prawach i wolnościach zrobiony, chyba nie uważacie że na tym się skończy?
Wielki Brat Patrzy.
#cenzura #wojna #ukraina #wolnosc #internet
No tak. To mamy równać w dół?
Wolnego świata już nie ma, a ludzie przez koronawirusową i teraz wojenną psychozę sami sobie nakładają kaganiec.
Dla rozwiania wątpliwości: kibicuję Ukrainie i dobrze dla nas żeby Rosja się rozpadła na kawałki.
Komentarz usunięty przez autora
TempleOS? XDDD
@Iskaryota: Ale robisz woltyżerkę na tygrysie. Po pierwsze chcącemu nie dzieje się krzywda, po drugie tu nie chodzi ten konkretnie propagandowy serwis - tylko o to że zostało złamane tabu "nie ma cenzury". Teraz już jest.
Stara mądrość mówi że raz zabranej wolności obywatelskiej władza nie oddaje nigdy.
@fazonun: Toś pojechał. Przecież by mnie palce parzyły ;) A system o którym mowa nazywa się tak samo jak pewna książka Lema :)
@hawat wyjaśnił.
Natomiast cenzura to coś co mi bardzo nie odpowiada.
@hawat: A co to za system?
@Texnolyzed: ( ͡° ͜ʖ ͡°)