Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
michalpoprostu +612
Taki wpis z bezradności już.
SZUKAM PRACY.
Mam 33 lata, mieszkam niedaleko Wrocławia, zawaliłem kilka lat życia i ciężko wrócić na dobre tory niestety, ciągle próbuję ale to trudne. Szukam zatrudnienia w pracy która nie jest w 100% pracą fizyczną. Mam cholerne braki:
- Nie mam prawa jazdy
- Nie mam wykształcenia średniego(dopiero w trakcie, do końca roku będzie już świadectwo a możliwe że już pod koniec tego miesiąca o ile zaliczyłem
SZUKAM PRACY.
Mam 33 lata, mieszkam niedaleko Wrocławia, zawaliłem kilka lat życia i ciężko wrócić na dobre tory niestety, ciągle próbuję ale to trudne. Szukam zatrudnienia w pracy która nie jest w 100% pracą fizyczną. Mam cholerne braki:
- Nie mam prawa jazdy
- Nie mam wykształcenia średniego(dopiero w trakcie, do końca roku będzie już świadectwo a możliwe że już pod koniec tego miesiąca o ile zaliczyłem

Dwa mecze
2:3 wygrana JKH w dogrywce
27.02.2022
2:1 wygrana Torunia
28.02.2022
Poznałem smak Play offów i no cóż, spodobało mi się. Mecze o stawkę to zupełnie co innego niż te ligowe mecze o nic. Widać było walkę o każdy krążek, walkę fizyczną i grę na sto procent.
Jeśli chodzi o poziom gry to widać, że Toruń to średniak a Jastrzębie stać na mistrzostwo. Miałem jednak nieodparte wrażenie, że mimo tego, że jedni są lepsi to drudzy bardziej #!$%@?ą, było to odczuwalne.
Liczę na zwycięstwo Torunia, zasługują na to i osiągną to jeśli nadal będą bardziej zażarci od oponentów.
#sport #hokej #torunskihokej
źródło: comment_16462979838NkQ8jA1huMvi6F3op6lCm.jpg
PobierzO drugim meczu się nie wypowiem, bo oglądałem tylko pierwszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GuziQ: ja mam wrazenie ze w tej smiesznej lidze to nikt w przewadze nie potrafi grac. Porządnego zamka nie widziałem od dawna.