Wpis z mikrobloga

@siemano_pl: Bo Putin ma Atomówki a jak się capowi odwali do końca to odpali a to już jest jazda na całego a ziemia się nie będzie nadawała do życia. Choć zdaje mi się że prędzej Putina ktoś #!$%@? niż odpali ewentualnie osra galoty.
@siemano_pl: Jak chcesz zmusić żołnierzy, aby walczyli o nie swój kraj? Ja rozumiem, że coś takiego jeszcze w latach 90 by pewnie przeszło, ale mamy 2022 rok i powszechny dostęp do Internetu.

Nie wyobrażam sobie, że byłbym żołnierzem zawodowym i dostałbym informacje, że mam jechać bronić niepodległości Egiptu.
@wonsztibijski: oczywiście nigdy nie pytałem czemu Polska nie wyśle wojska tylko czemu świat nie reaguje no ale z grubsza z waszych wypowiedzi wychodzi ze putin jest psychiczny i lepiej go nie denerwowac. ps z tego wynika ze jak ktos ma atomowki to ma prawo lamac prawa czlowieka i w sumie wszystkie prawa><
@siemano_pl: Jakby weszło wojsko niemieckie/francuskie/USA to Warszawa wyglądałaby tak samo jak na zdjęciu.
Putin uznaje, że NATO chce go zniszczyć. Psychoza totalna.

Jedyne rozwiązanie jakie moim zdaniem jest to musiałby ktoś z wewnątrz Rosji go stuknąć. Jest wtedy 0,0001% szans, że na tronie Rosji zasiądzie człowiek w miarę normalny. Na ten moment rządzi nimi psychol chcący odbudować związek radziecki bez względu na wszystko.
@Leniek: Na tym polega, że jak ich wysyłali na granice z Białorusią to składali wypowiedzenia albo od razu, albo po tygodniu spania w zimnym namiocie.

Jak wierzysz, że jakiś podpisany papierek jest dla kogoś warty więcej niż jego życie to skwituje to tylko XD