@Latarenko: @pieczarkowy: doskonale wiem, że to fotomontaż. Przypomnij mi proszę gdzie Krzysiu Bosak chciał jechać jakby wygrał wybory prezydenckie z pierwsza wizytą? Czy to nie przypadkiem Węgry, które blokują dostawy broni Ukraińcom?
@Latarenko: XDD miej litość, gdzie Niemcy, a gdzie Węgry. Niemcy faktycznie załatwiały swoje interesy(w końcu ogarneli ze trzeba z tym skończyć), a na Węgrzech masz bazę GRU, do prowadzenia działań na terenach Europy srodkowej.
@Latarenko: żyj dalej w swoim świecie. Na poziomie deklaratywnym Krzysio może pisac cokolwiek, szkoda że jeżeli chodzi o rzeczywistość jest ona zupełnie inna, a cała konfa działa na korzyść FR.
@lyndrym: Niech Niemcy faktycznie dostarczą ten obiecany sprzęt Ukrainie czy np: zajmują się rozbiórka ns2 zamiast wstrzymaniem (pewnie czasowym) certyfikacji tego rurociągu... Powiązane Niemiec z rosją jest nadal bardzo silne i liczę że jeżeli faktycznie doszło do zmiany postrzegania swojej polityki wobec nich, to niech to pójdzie w konkretne czyny. Co do Węgier to szkoda, oby nadchodzące wybory zmieniły tam całkowicie układ polityczny
@Protectorx: przecież tu nie chodzi o to czy siedzieli pod tą flagą, oczywiście że by nie usiedli, agent wpływu zawsze będzie podkreślał swoją niezależność i nienawiść do kraju, dla ktorego pracuje.
Po owocach ich poznacie.
A Konfa ewidentnie gra na dezintegrację Unii Europejskiej. Korwin 2 lata temu mówił, że Polska powinna wyjść z NATO i zawiązać sojusz z Rosja. Korwin to już w ogóle ewenement, nie wiem czy robi to
#rosja #korwin #bekazkonfederacji #konfederacja
#ukraina #polityka
Przypomnij mi proszę gdzie Krzysiu Bosak chciał jechać jakby wygrał wybory prezydenckie z pierwsza wizytą?
Czy to nie przypadkiem Węgry, które blokują dostawy broni Ukraińcom?
Tych samych Niemiec które teraz się kompromitują swoimi działaniami a wcześniej finansowali Rosję i Putina.
@lyndrym: Nic nie ogarnęli. Niemieccy politycy zesrali się po presji całego świata i ośmieszaniu się na forum międzynarodowym.
@lyndrym: To, że piszesz głupoty, kłamiesz, wklejasz fejki.
Po owocach ich poznacie.
A Konfa ewidentnie gra na dezintegrację Unii Europejskiej.
Korwin 2 lata temu mówił, że Polska powinna wyjść z NATO i zawiązać sojusz z Rosja. Korwin to już w ogóle ewenement, nie wiem czy robi to
@lyndrym: Agent wpływu zawsze będzie podkreślał swoją niezależność, np. wykrzykując na wszystkich, że są agentami wpływu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Latarenko: Wtedy wchodzi poseł Wilk, cały na biało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@milymirek: W przypadku Korwina nie trzeba nawet otwierać ust, sam się wskaże