Aktywne Wpisy

gonzo91 +82
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Scooby Doo wziął udział w inwazji na Ukrainę? Co jest?
Nysę ostatnia w 95tym chyba wypuścili a to prawie 30 lat temu. A i tak nikt już jej na końcu nie kupował
Generalnie jak patrzę na "park maszynowy " ruskich to mi się złoty miłośników starych militariów w bornym Sulinowie kojarzą a nie najpotężniejsza armia świata
@Warzywo: dokładnie do tego to służy. Obydwa kraje korzystają z podobnego sprzętu dlatego wojska rosyjskie namalowały litery u siebie w celu łatwej identyfikacji.
Kiedyś nawet sprawdzałem do kiedy służyły w policji. Skończyły karierę z końcem lat 80tych jak dobrze pamiętam. Generalnie to skończyły się z milicja. Jakieś pojedyncze sztuki służyły pewnie na jakiś zapysialych posterunkach , ale już na początku lat 90tych nie była aż taka powszechna. Wiem, bo pamiętam (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nawet oszklenie
To jest model pre 00s
Więc w najlepszym przypadku ma cwiercwieku. Jak mi dasz lepsze zdjęcia to Ci powiem dokaldniej które to miga być lata
@bigger: aż tak dobrego wzroku nie mam, żeby odróżnić jaki typ lusterek ma ten samochód
Jakby było lepsze zdjęcia to by można dokładniej zobaczyć
Miałem ich kilka więc jak są jakieś materiały to zwracam na nie uwagę. Wszystko co narazie widziałem to stare trupy. Część kopciła. Nawet zgnitka widziałem