Aktywne Wpisy

frugASS +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Citizen_Kane +5
Mireczki,
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie

No i jak by nie pomogli, to trzeba by się uczyć ruskiego xD
A pomoc Ukrainie to to, co zrobiłby każdy myślący człowiek i zajebiście że Polska i polacy okazują tak wielką solidarność nie tylko pieprząc z mównicy ale i przez działanie. Sam mam znajomych ukriancow i widzę jak bardzo pomaga im choćby spotkanie czy wspólne pójście na manifestację.
@jaroty: Jesteś aż tak zaślepiony? PiS to jest ewidentny gracz USA a nie Rosji. Nic dziwnego że stawiają się UE, która oskarża innych o bycie onucem, a za plecami układa się z Putinem o jamalski gaz.
@studentskyyy: 6mld to sugerowano żeby dać. Biden podpisał $350mln
@lohmeyer: to jest taki gracz USA, że nie pogratulowali Bidenowi jak wygrał wybory i to jest taki gracz USA, że za Trumpa ambasador Mosbacher musiała tupać nogą żeby nie kombinowali jak zakneblować TVN.
Widzę wykopki żyją