Aktywne Wpisy
SocialM_Center +138
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
YoloBolo +47
Tyle delegatów z branży lotniczej w jednym miejscu, że głowa mała! Jako że przez te 3 dni siedziałam za Welcome Desk i w sumie robiłam za punkt informacji :D miałam okazję pogadać naprawdę z wieloma ludźmi z branży 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zima niesamowita, taka, jaką pamiętam z dzieciństwa w PL (。◕‿‿◕。) mialam swoje pierwsze w życiu cross-country skiing (wybaczcie, nie wiem, jak się ten rodzaj narciastwa po polsku nazywa) i w ogóle pierwszy raz jeździłam na nartach, więc było śmiesznie :D No i muzeum muminkowe (zdj sprzed muzeum w załączniku) w Tampere, po prostu mega! (⌒(oo)⌒)
A kolejne CONNECT Route Development Forum ma się odbyć w Maroko, Tanger, ale nie sądzę, że będzie mi dane w nim uczestniczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co do pracy we Flight Planningu... Tak jak myślałam, nie wypaliło, bo manager nie chce zatrudniać na pół etatu. No nic, już zaczęłam aplikować do innych linii lotniczych, zobaczymy, czy i co z tego wyniknie ¯_(ツ)_/¯
tl;dr o #samolociara - studentka BSc Aviation Management (zarządzanie w lotnictwie) na Coventry University w #uk #anglia oraz pracownik brytyjskiej linii lotniczej w dziale Operations Control Centre. Opisuję, co na studiach i w pracy słychać, czasem wrzucę też jakąś ciekawostkę lotniczą.
#lotnictwo #avgeeks #praca #pracbaza #studia #studiazagranica #studbaza #finlandia
@telif Dziękuję, masz rację! Chociaż w moim przypadku daleko mi było do biegania xD