Wpis z mikrobloga

@Dewasta: tak widziałem o tej benzynie u niektórych. Ludzie zawsze tak głupio wpadają w panikę. pamietasz pewnie jak masowo wykupywali papier toaletowy na początku pandemii i bójki o to w sklepach w usa?
Ogólnie muszę przyznać, że jestem wdzięczny za to, że chodziłem do szkoły z normalnym programem nauczania.
Oby ktoś jej sprezentował podręcznik historii.

@RedBittenApple: Marcin wcale nie jest pewnie od niej lepszy. Bardzo mnie ciekawi o
  • Odpowiedz
@deyna123: @DailyPunch: @RedBittenApple: @PrettyJ: @Dewasta: @agahej:
Jak czytam te jej brednie i wypociny to mam ciarki żenady i jakaś trudna do określenia złość się we mnie rodzi na ludzką głupotę, ale też na totalny brak zwykłej przyzwoitości, która wręcz nakazuje zamilknąć w kwestii chwalenia zbrodniarza Putina czy krytykowania NATO.
Co ta głupia koza w takim razie robi w kraju, które
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Pamiętaj że mówimy o dwudziestolatce która czuła się na tyle pewnie żeby pomimo braku wykształcenia, wydać poradnik jak żyć, dbać o siebie i pokonać depresję.
  • Odpowiedz
@Dewasta: masz rację..... Tyle spektakularnych osiągnięć i sukcesów w tak młodym wieku i ona wszystko "studiuje" cokolwiek to słowo w jej mniemaniu znaczy ..... Chyba powinnam mieć mniejsze ciary żenady ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Rosalinea: @Dewasta: przyszło mi do głowy, że przecież od ponad roku we wszystkich mediach toczy się gorąca dyskusja o sytuacji na Białorusi. Jak tępa kreaturą trzeba być żeby słysząc wypowiedzi i widząc nagrania z tego jak tępiono protesty w jej ojczyznie, ona nie podjęła odrobiny wysiłku żeby się dokształcić? Żeby zweryfikować to czego uczono jej w jak się okazuje reżimowej szkole Łukaszenki? No mózg mi rozsadziło
  • Odpowiedz
@DailyPunch: Mimo wszystko Marcin jest Polakiem, wychowującym się w Polsce i kształconym w Polsce. Wie czym jest NATO i jak wygląda historia z naszego punktu widzenia i z punktu widzenia Zachodu. Nie był całe życie karmiony ruską propagandą jak pewnie było to z Karyną. Z pewnością musi słuchać p---------a Karyny o wojnie wywołanej przez Ukrainę, ich agresji na Rosję i agresywnej ekspansji NATO tylko czyhającej na biedną Rosję xd Dlatego
  • Odpowiedz
@RedBittenApple: stąd właśnie moje pytanie. O CZYM ONI ROZMAWIAJĄ? Tak jak piszesz, w głowie mi się nie mieści, że zdrowy na umyśle facet po polskiej szkole nie był w stanie jej wytłumaczyć, że się myli? A przede wszystkim powstrzymać przed publikacja takich wypierdów.
  • Odpowiedz
@deyna123: Mózg wyprany i przeżarty przez ruską propagandę. O to w tym chodzi. Głupimi ludźmi trzymanymi w ciemnocie i karmionymi propagadną najłatwiej się rządzi. I jak widać po jej przykładzie, nawet zmiana miejsca zamieszkania, dostęp do informacji i różnych punktów widzenia, czasami to co zostało zasiane w mózgach za młodu, już tam zostaje. Taka smutna refleksja.
  • Odpowiedz
@PrettyJ: @deyna123 @DailyPunch Niestety obawiam się, że to Stories jej nie zaszkodzi. Usunęła i pewnie mało kto to widział. A teraz ma dodany piękny i wzruszający post i mnóstwo serduszek i wyrazów wsparcia pod nim... Dzień do nocy w porównaniu z tym co wygadywała wcześniej. PR się posypał, się dziewczę wystraszyło i trzeba było się profesjonalnie ratować. Jeszcze jej obecny pościk z ładniutkim zdjęciem z profesjonalnej sesyjki zdjęciowej
  • Odpowiedz
@Joanna_Maria_W: już wszystko posuwała nawet ten w którym pisała o wycofaniu się z publikowania ze względu na powagę sytuacji. Jestem pewny, że miała bardzo dużo komentarzy z typu gdzie może sobie wsadzic swoją opinię i wszystko kasowała na bieżąco.
  • Odpowiedz
@agahej: lmao wcale mnie nie dziwi, że nie zrozumiała. Wystarczy poczytać co pisała w screenshotach kilka postów wyżej - "Rosja nigdy nie zaczyna a tylko broni" xddd Ten przygłup w to wierzy. Nie rozumie czym jest wolność i niezależność od Rosji. Białoruś liże Rosji buty od wielu, wielu lat. Mieszka teraz w demokratycznym kraju, ma dostęp do licznych, niezależnych źródeł informacji i z nich nie korzysta żeby się doedukować. Nie,
  • Odpowiedz