Aktywne Wpisy
Wrrronika +5
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +70
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Zobaczcie mirki co babka wstawiła na instastory, sprawdzałem przed chwilą i już usunęła, więc pewnie zbroja obsrana. Mam nadzieje, że nie zostanie to jej zapomniane i będzie jasne komu pani kibicuje. Życzę aby nikt nie zaprosił jej do współpracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie muszę przyznać, że jestem wdzięczny za to, że chodziłem do szkoły z normalnym programem nauczania.
Oby ktoś jej sprezentował podręcznik historii.
@RedBittenApple: Marcin wcale nie jest pewnie od niej lepszy. Bardzo mnie ciekawi o
Jak czytam te jej brednie i wypociny to mam ciarki żenady i jakaś trudna do określenia złość się we mnie rodzi na ludzką głupotę, ale też na totalny brak zwykłej przyzwoitości, która wręcz nakazuje zamilknąć w kwestii chwalenia zbrodniarza Putina czy krytykowania NATO.
Co ta głupia koza w takim razie robi w kraju, które
Może ktoś z jej bliskich wytłumaczy jej, żeby zaczęła to swoje "studiowanie" od Kubusia Puchatka na przykład.
Albo nie. Szkoda prosiaczka!
Komentarz usunięty przez autora
@Joanna_Maria_W
@RedBittenApple
@Rosalinea
@Dewasta
Proszę proszę jaka bohaterka. Tfu,też zgłosiłam.
No ciekawe się robi w komentarzach (mam nadzieję, że wszystko dobrze widać).
+ ale ten Marcin się kompromituje (-‸ლ)