Aktywne Wpisy
pearl_jamik +120
Niech ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie z wyższym wykształceniem, elita narodu, z wysokim ego, programiści stopnia najwyższego zostawiają po sobie w kiblu w biurze obesrany kibel?
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#psy Mirki, jaką rasę psa doradźcie na pierwszego psa? Planuje wziąć na wiosnę ale już nie wiem. Myślałam o dalmatyńczyku, ale jest mało hodowli. Potem wymyśliłam białego owczarka szwajcarskiego, niby spoko jak na 1 psa, wszyscy mówili, a spotkałam się z panią co takiego ma na spacer, i trochę mnie zniechęciła (w sumie to dobrze, że nie słodziła tylko). Teraz mi chodzi po głowie chyba trochę mniejszy pies, zastanawiam się nad owczarkiem
Głupie pytanie, ale ciekawi mnie co byście zrobili. Mam kat. D, ale jak poszedłbym do komisję to daliby mi E bez problemu. Tylko się zastanawiam czy tego nie olać i nie zgłosić się do podyplomowej szkoły oficerskiej, mógłbym być prokuratorem wojskowym mam wykształcenie, mógłbym dostać się do korpusu informatycznego, bo prowadzę firmę IT. I teraz pytanie czy w razie konfliktu uważacie, że lepiej zostać i wspomóc kraj czy lepiej brać nogi za pas i uciekać z rodziną na Zachód, bo siedzieć tu i czekać na to co będzie z założonymi rękami nie mam zamiaru. Co myślicie?