Aktywne Wpisy

mr_InCogito +143
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Za każdym razem pod tym memem musi się trafić jakiś cieć który wyskakuję z minimalną w tamtych latach, sęk w tym że w tamtych latach, czyli jak wchodziła strefa dobrych cen ok. 2006 to prawie nikt nie zarabiał minimalnej, to nie dzisiejsze czasy że jedna trzecia dyma na minimalnej, ewentualnie +200 zł. Minimalną w tamtych latach zarabiało ok. 7% społeczeństwa więc bez porównania.
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
źródło: 611daa53b2c66a5ae9462c678ac6b474049ccb59a94a3126e3510bc5a3b9e382
Pobierz

źródło: comment_1645785313PCOyQl38lYYmV99cUGRG3c.jpg
Pobierz@stojam_obok: @zdzijak: @mocarny_knur: @Urajah: Specjalnie dla was ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@blamedrop: Nie ale mogę zrobić jakbyś mi ją podrzucił
https://www.wykop.pl/wpis/60128579/#comment-213479281
Miałeś w planach ją przerobić?
edit poprawiłem link
Kurde, myślałem, że tam było 'sraken pierdaken' od początku XD
Zapisuję tutaj oryginalną bieda wersję. Jak masz czas by ją tez odświeżyć to było by super. Nie wiem jak z tłumaczeniem tych angielskich tekstów w sumie.
źródło: comment_16457893584kRUJnLiyKCjsjj1uvHPww.jpg
Pobierz@blamedrop: Szczerze to ja też. Mandela effect xD
źródło: comment_1645789780VUxRKmv227ygrZIZtRf1CH.jpg
Pobierz- Jak radzić sobie z dokuczaniem
- Jesteś dziwna
- S--------j
-
https://www.wykop.pl/wpis/63866281