Wpis z mikrobloga

@cacum3: hm, faktycznie troszku palce bolą, jak się długo używa kursora, ale wg mnie skok i opór jest odpowiedni, gdy naciskam, to jestem tego pewny. Klawisz optyczny przydaje się właśnie do bezbolesnego przewijania powoli, np przy czytaniu wykopa :-) Owszem, są lepsze optyki, ten przewija tak samo jak kursor i ma swoistą akcelerację, więc szybkie przesunięcie przesuwa o kilka linii.

Głośniczek jest głośny jak dla mnie, bez szału, ale też nie
  • Odpowiedz
Mam E71 i E6, a ponieważ cholernie polubiłem te telefony, chcę mieć jeszcze jeden fabrycznie nowy aparat. I albo kolejna E71 (do mojej obudowę muszę sobie sprawić z nową klawiaturą) albo E72. E6 wypada tak sobie jeżeli chodzi o jakość rozmów (moja narzeczona często ledwo mnie słyszy a głośnomówiący którego używam w aucie to dramat. E71 jest bardzo głośna i mogę używać jej w samochodzie. Ponadto E6 z Belle się wiesza raz
  • Odpowiedz
@cacum3: no to tutaj faktycznie wydaje się, że nie jest zbyt głośna. Niezbyt często używam głośnego w aucie, ale da się rozmawiać. Chyba musiałbyś się przejść do komisu i to porównać. Jak dla mnie głośnik E72 jest wystarczająco głośny. Nie jest to demon, ale też nie uważam, żeby odstawał od konkurencji. Przeciętniak :)
  • Odpowiedz