Aktywne Wpisy
Kiedy dostalam prace mama wziela mnie do sklepu i kupila dwie pary eleganckich spodni, żebym dobrze sie prezentowala w pracy. Na przecienie jedne kosztowaly 40 a drugie 13. Zapytala sie mnie pozniej jak ubiera sie moja znajoma z pracy. Powiedzialam jej ze elegancko. Dziewczyna ta nosi markowe sukienki, chodzi na szpilkach, codziennie nowa bizuteria xD czuje sie jak wiesniak. Ale z drugiej storny nigdy mnie nie interesowaly marki xD sama tez sie
Yuri_Yslin +36
Słabo wygląda kredytowanie w tym kraju w TOP5. Na przykładzie Warszawy, w Krakowie jest identycznie.
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
#kiciochpyta #koty
Tydzień temu dałem kotkę do sterylizacji. I od tego czasu przestała mi używać regularnie kuwety.
Czasem jej się zdarza, ale najczęściej załatwiała się obok kuwety. A dzisiaj mi nasikała już zupełnie gdzie indziej. Ma ktoś jakieś pomysły, jak to rozwiązać?
Ogólnie wczoraj wstawiłem druga kuwetę, na miejscu tej pierwszej, a ta pierwszą wstawiłem do innego pomieszczenia. Raczej wie, gdzie są obie. Zresztą raz kiedyś mi jej użyje. Ma ktoś jakiś pomysł, o co może chodzić?
Tl:dr
1. Czasem się załatwia do kuwety
2. Najczęściej obok
3. Przed sterylizacją tydzień temu wszystko było ok
4. Raz nasikała zupełnie gdzie indziej
5. Ma też druga kuwetę, ale od wczoraj, więc może jeszcze nie ogarnęła
Może coś ją jeszcze boli po zabiegu i ma trudności wejść do kuwety.
Ewentualnie nagle jej się dotychczasowy żwirek odwidział lub kuweta.