Aktywne Wpisy

rydzniznic +52
Ale mam bekę z tych chcących być nowoczesnymi ludźmi którzy płacą kartą czy telefonem w sklepie xD
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska

orlen_lite +8
Niedaleko Biłgoraja na Lubelszczyźnie odkryliśmy 500 mln m3 nowych zasobów gazu ziemnego.
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes

Nie umiem bo mnie w szkole nie nauczyli a na egzaminie nie było ehhhhh nigdy nie zaparkuje #prawojazdy
@SPRAWDZANIE_IP: normalnie, włączasz asystenta parkowania.
@SPRAWDZANIE_IP: 5 zł nie masz?
@SPRAWDZANIE_IP: to nici z asystenta, no chyba że zdesperowany to z 2 pokieruje.
1. cofasz równolegle aż w prawym lusterku (opuszczasz je do tego celu) zobaczysz, że tylne koło mija dupę auta obok
2. kręcisz na maksa kierą i dajesz do tyłu, teraz patrząc w lewe lusterko - aż zza boku swojego auta (wzdłuż którego tym lusterkiem patrzysz) wyłoni się środek maski samochodu z tyłu (zakładam, że parkujesz między jakimiś autami)
3. prostujesz i jedziesz patrząc w prawe lusterko, aż prawe tylne koło