Aktywne Wpisy
xfre +60
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
W dawnych czasach państwa organizujące wyścigi F1, miały możliwość wystawienia dodatkowego kierowcy, w ramach czegoś co w skokach nazywa się grupa krajowa. Organizator wyścigu ogarniał swojemu rodakowi jakiś samochodów i był on dopuszczony do startu w ramach zgłoszenia prywatnego. Z tego przywileju korzystały główne mniejsze kraje w których F1 nie cieszyła się dużym zainteresowaniem i dzięki takiemu zgłoszeniu podnosiła się sprzedaż biletów na wyścig.
Jednak przed sezonem 1981 zostało podpisane porozumienie Concorde, które wymagała udziału wszystkich zespołów w całym sezonie F1, jednocześnie zakazując jednowyścigowych zgłoszeń prywatnych.
Pomimo tego hiszpański podmiot RACE (Royal Automobile Club of Spain) organizujący GP Hiszpanii za nic miał sobie nowe prawo i postanowił zaprosić na wyścig Emilio de Villote, kierowcę, który przez lata startował w tym wyścigu właśnie ze zgłoszenia prywatnego. Na co dzień startował on w Formule Aurora, więc miał swój bolid F1, którym był Williams FW07. Organizatorzy próbowali przepchnąć udział kierowcy tylnymi drzwiami. Na 1 piątkowy trening spóźniał się zespół ATS, więc RACE powołując się na ten fakt, wpuściła na tor de Villote jako rezerwowego. Hiszpan próbował wyjechać na tor, lecz już w garażu doszło do awarii silnika Coswortha w jego bolidzie. Między czasie na tor przyjechał spóźniony ATS, który domagał się wyjaśnień co robi w ich garażu de Villota. RACE bez dyskusji wycofało swojego zawodnika. Mając w pamięci wydarzenia sprzed roku, kiedy to dopuścili do wyścigu bolidy niespełniające regulaminu. Czego efektem było unieważnienie wyników całego wyścigu.
Reszta weekendu przebiegła normalnie. Lecz FIA mając dość hiszpańskiego burdelu, usunęła GP Hiszpanii z kalendarza na sezon 1982. Wyścig powrócił dopiero w 1986 lecz już na innym torze.
źródło
#f1 #randomf1shit
Co ciekawe w Formule Aurora jego głównym rywalem był niejaki Guys Edwards, ojciec Seana kierowcy PSC.
Ich dzieci Maria i Sean zmarli w przeciągu zaledwie kilku dni po sobie