Aktywne Wpisy
rales +160
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +93
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#ukraina #rosja #turcja
Ktoś tu już zapomniał jak szantażowali EU uchodźcami i handlowali ropą z ISIS. Karakany i tyle.
Jeszcze przypomnę, że rok temu wspomagali Azerbejdżan w konflikcie z Armenią.
@Olbor: Swoją drogą Azerbejdżan też. Rosja ma więcej wspólnego gospodarczo z Azerbejdżanem więc chcieli, żeby ta wojna szybko się skończyła, ale nie była to porażka Rosji, wręcz pokazali, że to oni rozdają karty w regionie.
I takie coś pulsuje 345 osób. Z kim ja tu siedzę. Samego diabła poprzecie, byle tylko być przeciw Ruskim.
... dla siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oba państwa mają bardzo sprzeczne interesy. Ocieplenie stosunków było chwilowe, ponieważ Turcja oddaliła się niejako od UE, co fiutinowi się spodobało, ale perdoganowi na pewno nie podoba się to, że stracą po trochu panowanie nad morzem czarnym. Zresztą obaj przywódcy mają bardzo duże (zbyt duże) aspiracje, co nie może się