Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +517
bibi__ +226
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
No i reszta pożytecznych idiotów, którzy przekonywali, że Rosja jest ok, nie ma od nas żadnych roszczeń, a Ukraincy maja w planach drugi Wołyń. Już teraz Rosja wysuwa żądania co do pobytu wojsk sojuszniczych na terenie Polski. Czyli mamy już etap kierujacy sie do tego co przed rozbiorami w XVIII w, a Rosja chce być stroną decyzyjną w kwestii polityki Polski.
Najlepsze jest to, że nawet po bankructwie tego pitolenia, ani Korwin ani te wykopki co tymi samymi wysrywami ciapały pewnie nadal nie pojmują jak niedorzeczne podkrecone na korzyść Rosji warianty przedstawiali i zręcznie to wyprą na rzecz powtarzania czegoś innego co zobacza na jutubie.
#rosja #ukraina #geopolityka #korwin
@wzdryngiwacz: Jak to sobie wyobrażasz? Jest prorosyjki prezydent a Svoboda i ci nacjonalisci co tworzyli bataliony do walki z nimi nagle zaczna to ignorować i wysuwac żądania wobec Polski?
@vrim:
1. O drugim Wołyniu wiele osób pisało w necie przecięz napisłąem to wyraźnie.
Korwin mówił o roszczeniach terytorialnych Ukraaiy jako kraju - oczywiscie kłamał , bo nie było takich roszczeń.
@szurszur: Wiele osób pisało też o skuteczności „leczniczych" praktyk Zięby.
@szurszur: Popełniał niebezpieczną ekwiwokację Ukraina-ukronacjonaliści, ale zdarzało się, że doprecyzowywał.
@vrim: ? ALe co teraz chcesz dowieść? Najpierw nie zrozumiałęs tekstu i mysłałeśz, że to o Koriwnie, gdy doprecyzowałem to piszesz coś takiego nie wiadomo do czego?
@wzdryngiwacz: I toco robisz to jest dokłądnie to o czym pisąłem - masz realnie wysuwajaca już żądania Rosje, ale dalej bedziesz tworzył mało realne prorosyjskie scenariusze tego, że to jednak Ukraina nam bardziej zagraża.
@szurszur: Chyba żartujesz. XD Wspomniałem o Korwinie w związku z tym, że jest on głównym bohaterem twojego wpisu.
Jak i spora część konfy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@vrim: Juz sie zaczyna wybielanie Korwina. Wiec wyjazsniam - Korwin mówi, że Rosja nam nie zagraża, bo nie ma roszczen terytorialnych. I już