Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu: ale zdjęcie z tego komisu to tak obstawiam 2007 r. Poza tym autosany H9 to już ultra rzadkość - nawet u mnie na wiosce (dolnośląskie) przestały kursować jakieś 12 lat temu, nawet te po "liftach" z plastikowymi przodami. Inna sprawa, że już w ogóle przestały u nas kursować autobusy lokalne xD
  • Odpowiedz
Poza tym autosany H9 to już ultra rzadkość - nawet u mnie na wiosce (dolnośląskie) przestały kursować jakieś 12 lat temu

@kamok: Akurat Dolny Śląsk na wioskach jest dość bogaty. Przynajmniej ja mam takie wrażenie przy porównaniu z Podkarpaciem i Małopolską.
  • Odpowiedz
Renault 19? Toż to już rzadko spotykany youngtimer.

@goferek: otwierało go 50 gr. Trzeba jednak przyznać, że to był dobrze wyposażony i bardzo wygodny samochód idealny na dziurawe drogi.
  • Odpowiedz
@push3k-pro w Małopolsce jest bieda na wioskach? Sam na takiej siedzę i nie jest tu źle w porównaniu do reszty kraju. Do dużych miast niedaleko, infrastruktura powiedzmy w miarę ok, choć oczywiście mogłoby być lepiej. Szału nie ma, ale żyje się w miarę spokojnie. Mieszkam na pograniczu Śląsk/Małopolska a nie Małopolskie/ Podkarpackie to może też mam inną perspektywę na to.
  • Odpowiedz
Ja mieszkam w powiatowym mieście na Podkarpaciu i ten starterpack to już przesada lekka. To wygląda jak miejscowość ledwo posiadajaca prawa miejskie i to w 2010.
  • Odpowiedz