Aktywne Wpisy
Dobra chłopaki @mickpl możesz też o tym napisać bo masz większe zasięgi
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
@tarkaz: co
ale spoko opis fajnie brzmi gralbym w sumie, zawsze konczy sie na khajicie i lucznictwie
Gdyby Ci się chciało, możesz zerknąć na yt na TheSpiffingBritt, on zrobił przynajmniej kilka filmików ze skyrima, gdzie prostymi sztuczkami robi z mechaniki gry jakieś chore rzeczy i np psuje wartość przedmiotów (windując ją do kwot dwunastocyfrowych) albo staty przedmiotów czy zasięg czarów (ponownie, wszystko multiplikuje
@Megawonsz_dziewienc: łuk plus skradanie to jest mistrz, ściągasz większość jednym hitem bo niewidzialność (skradanie) daje bonus do obrażeń a jak nawet pierwszy strzał nie załatwi sprawy to spowalniasz czas i strzelasz do nich jak do kaczek (łucznik ma taką umiejętność, że czas spowalnia gdy celujesz). Jak mimo wszystko uda się komuś do ciebie dobiec
Ps. Jakby były entery, to by się łatwiej czytało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tarkaz: patrz mój komentarz wyżej
Nawet ostatnio ksiazke Sida Meyera czytalem i tez cos takiego wspominal, ze gracze lubia takie rzeczy wyszukiwac i wtedy community gry zyje.
Często jest tak, że twórcy się pozytywnie wypowiadają o swoich błędach - nie dlatego, że są leniwi czy coś, ale to w końcu metoda na dłuższe życie gry, bo ludzie o tym wspominają. Oczywiście mowa o błędach logicznych/gliczach,