@Wookash071: może żyjemy państwie gdzie przez 7 miesięcy nie ma słońca a lato nie jest nawet gorące + polska polityka sprawiająca że każdy ma ochote wyjść na ulice + polskie płace w porównaniu do zachodnich + polska kultura narzekania i ściągania innych do dołu Dobrze że się diagnozują.
@SaintWykopek: wiem że to tylko mem ale depresja może wyglądać na różne sposoby i być tak samo uciążliwa czy problemy są poważne czy "błahe" a także objawiać się w różny sposób.
@szczuronap: a czemu miałbym to dodawać? Kobiety też chorują na depresję, częściej się diagnozują i leczą, facetom też by się to przydało a nie wyśmiewanie problemu.
@SaintWykopek: Bo depresja w prawdziwym życiu nie jest super. Nie jest serialem na Netflixie o dorosłej modelce grającej nastolatkę, która nosi mroczny makijaż i jest fajna i cool.
@oszty: Szkoda ze nie u specjalisty a na stronie internetowej. Potem szukają rozwiązania w astrologii, bo to pewnie wina ich znaku zodiaku. Faktycznie dobrze, że sie diagnozują. Ja dzis sobie zdiagnozowałem zapalenie jelita grubego, bo objawy pasują do opisu z medonetu.
źródło: comment_1645250497kkaUopnDgr0HrKYZOi19Rx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Wookash071: KOLEGO ALE MASZ DOCZYNIENIA Z BORDERKĄ
@Wookash071: może żyjemy państwie gdzie przez 7 miesięcy nie ma słońca a lato nie jest nawet gorące + polska polityka sprawiająca że każdy ma ochote wyjść na ulice + polskie płace w porównaniu do zachodnich + polska kultura narzekania i ściągania innych do dołu
Dobrze że się diagnozują.
źródło: comment_1645267744VShvVDwZmqGS98Q8dSg8pk.jpg
Pobierz@oszty mfw przypomniało się dla mnie 30 °C w pokoju
źródło: comment_1645268399ep1j5oU1NKAidRrNGtvt9V.gif
Pobierz( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kurde, jak ja się cieszę że udało mi się z tego wyjść.
Zapomniałaś dodać że 3/4 z tej statystyki kręcą mężczyźni.