Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#xboxseriesx #ps5 #gry #horizonzerodawn
@josedra52: na youtube chyba
Miałeś się chwalić ruchaniem sklepów za te zestawy i jakoś cichutko
Piecze d--a chyba co xD
@Megawonsz_dziewienc: nono, za kompie za +10k moze i tak
A konsole i tak moze kupie bo czemu nie ¯\_(ツ)_/¯ Tylko bol d--y mam, ze konsola srednio wspiera format ekranu 21:9, ze juz o 32:9 nie wspomne.
@Megawonsz_dziewienc: a to chyba z tymi 10k to sie przestrzelilem bo tyle to na sama karte trzeba byloby w-----c xd
@josedra52: wersja na PC ewentualnie, jak już wyjdzie PS6 i nikt nie będzie chciał kupować tej gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i mowie to n-----------c na kompach x lat, jednoczesnie posiadajac rozne konsole. po prostu rynek kart dostal p-------a