Jade sobie z #gdansk do #wroclaw pociągiem na weekend, moja różowa postanowiła mi zorganizować taki mały wypad ma moja 30 ( ͡°͜ʖ͡°) Dawno nie jechalem pkp i to czysta przyjemność. Na tapecie atrakcje, obiadek w Ragu oraz Burger ltd. (byliśmy w tej burgerowni w lato i było super) Zawsze wszędzie jak jechaliśmy ze znajomymi to ja byłem kierowca wiec na prawdę mam mega odprężenie, no i obowiązkowo turbo-cola a raczej turbo-mountain-dew. Swoją droga może uda się z jakim Mirkiem albo Mirabelka pójść na #wykoppiwo ( ͡°͜ʖ͡°)
@jaavi666: jeżeli chodzi o burgery, to jeszcze Zdrowa Krowa na księcia Witolda 1 jest top. Jeżeli chodzi o inne smaki to polecam Oseyo 25 na Malarskiej 25, to jedna z tych śmiesznych uliczek pomiędzy rynkiem a uniwerkiem, także na pewno będzie się tam kręcić :) Pogoda dzisiaj zapowiada się swietnie bo słoneczko nacoorvia.
@jaavi666: sprytne - kończysz 30 lat, a ona zamiast wzywać śmieciarkę zabiera Cię na zwiedzanie i potem siup prosto na wysypisko pod Wrocławiem ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
Jeśli chcesz kogoś wyciągnąć na p--o, dodaj wpis z tagiem #wroclawskiewykoppiwo
Nie No lecim razem
@drzewnyzwierz: chętnie tu wrócę nie raz, nawet myśle, ze z racji home office moze sobie cos tu wynajmę na miesiąc dwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niebieski40: No wiesz, muszę się powoli do gruzu przyzwyczajać dlatego to najlepsze miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)