Wpis z mikrobloga

@mroz3: Ten chłop osiągnął już najwyższy szczebel żenady i obrzydliwości swoim partactwem, wyłudzaniem pieniędzy, nędznym prowadzeniem SM oraz po prostu nikłym poziomem wiedzy kulinarnej. Dlaczego tak okrutnie sili się na to, aby przekroczyć te już wysoko postawioną poprzeczkę?
Modlę się o wrocławskiego blogera kulinarnego z prawdziwego zdarzenia. Czy jest ktoś w stanie kogoś polecić? Ze swojej strony bardzo polecam Brzuchotwórców
  • Odpowiedz
@fafulec: mnie łapie, ale to niektórzy faceci sami sobie robią. Coś ma iść do wyrzucenia a starego łapie bulwers, że jak to wyrzucić i to dojada. Nikt tego od nich nie wymaga.

A obie potrawy na twoim zdjęciu są tej samej jakości, po prostu dorosły człowiek nie potrzebuje szynki w gwiazdki.
  • Odpowiedz
@fuechsinn: No to tak wiadomo. Wydaje mi się, że tak robił, ale do zdjęć brzydko wyglada pokrojone wiec je rozerwał. Paczki nie wyglądają na ugryzione.
  • Odpowiedz