Aktywne Wpisy
dziad_lesnyy +5
Siema wykopki. Mam do was pytanko. Mam ps4 może jakieś pół roku, jest to ogólnie pierwsza konsola jaka kupiłem w życiu, wcześniej byłem only PC i pojawia się problem apropo kontrolera. Jak przez całe życie gra się z pomocą klawiatury i myszki, to strzelanie analogiem to jest dla mnie cały czas abstrakcja. Próbowałem się przyzwyczaić, włączałem sobie nawet te nuubskie ułatwienia przy strzelaniu, lecz dla mnie nadal granie w jakieś FPSy jest

Knamga +9

![Pegasus Game Boy - yup, coś takiego istnieje [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/658c103ef15680a0ac132bebb13864724dc4912596daf0f2ed9525f7c4412612,q70.jpg)

Program powstał jako odpowiedź na pojawiające się głosy, że kredytobiorcom trzeba będzie pomagać, zaś w praktyce skorzysta z tego może garstka. To jest właśnie idealny przykład wygaszania oczekiwań - bowiem rząd już coś zrobił, a to że 99,99% kredytobiorców z tego nie skorzysta, to pokazuje że jednak ich jęki są na wyrost, bo kredyty spłacać będą musieli dopóki nie zaczną przymierać głodem.
#nieruchomosci
Mamy więc rządowy system bezpieczeństwa podobny do poduszki powietrznej w samochodzie, szanse skorzystania są podobne, zaś nieodpowiedzialność polegająca na nie zapięciu pasów i tak finalnie
Komentarz usunięty przez moderatora