WLADCA_MALP
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Megawonsz_dziewienc
@WLADCA_MALP: Albo trzecia opcja, poczekaj tydzien i kup uzywke w jakims swiecie gier czy innym miejscu w ktorym handluja uzywanymi grami na konsole xD
3
Jeffrey_M
@WLADCA_MALP: preordery kupują frajerzy
2
SF71H
@Jeffrey_M: ty i bez tego jesteś frajer
2
gawix
gawix
@WLADCA_MALP opie skąd Ty wziąłeś cenę za Moralesa 180zl?
Kwestia miesiąca i Horizona będziesz mógł kupić za 200-250
A za 3msc to myślę leciutko poniżej 200

Ja poczekam, ogram inne gierki i kupie jak potanieje.
Kupowanie nowych gier na premierę jest bezsensu, chyba że streamujesz i z tego żyjesz - to musisz to zrobić dla zasięgów
2
H.....t
H.....t
@WLADCA_MALP: znajomym chcesz gry wypożyczać za kasę? (╯︵╰,)
1
J.....i
J.....i
@Jeffrey_M: Raz kupiłem gowno w papierku bo było hype. Cyberbug 2077 się nazywało
1
Piechara
@WLADCA_MALP: przez przeglądarkę masz cyfrową wersję ps4 za 300 zł. Update do ps5 jest darmowy, więc kupowanie tego za 340 nie ma najmniejszego sensu.
0
konpucjusz
konpucjusz
@WLADCA_MALP: o ile to czy chcesz czekac czy nie to Twoja decyzja, to pamietaj ze handlujac, rozprzesteniajac i wypozyczajac dziela tworcze (tu gry) obowiazuja Cie specjalne licencje, a nie EULA; czyli mowiac wprost: raczej Ci sie to nie oplaca
0
WLADCA_MALP
znajomym chcesz gry wypożyczać za kasę?

@Hermen_Hulst: tak, przecież nie będę zakładać firmy żeby to robić legalnie dla wszystkich i nie mam tyle kopii aby to robić komercyjnie. Mogę też nie pożyczać :)

poczekaj tydzien i kup uzywke

@Megawonsz_dziewienc: za cirka 250 zeta, bo po premierze cena pójdzie do 300.
0
b0b3r
@WLADCA_MALP: używka będzie za 200 zł po 10 dniach do wyciągnięcia z olx
0
Medonix
@WLADCA_MALP też wątpię, żeby używka kosztowała według twoich wyliczeń. Zaraz ta grę będą wciskać do każdego zestawu konsolowego. Sądzę, że bardzo szybko spadnie ta cena.
0
ZmutowanaFrytkownica
Zaraz ta grę będą wciskać do każdego zestawu konsolowego.

@Medonix: w tygodniu premiera i nie widziałem żadnego zestawu PS5 z grą, a zazwyczaj przed premierą są takowe.
0
Medonix
@ZmutowanaFrytkownica sklepy będą dawać Sony raczej nie zrobi oficjalnego zestawu
0
WLADCA_MALP
opie skąd Ty wziąłeś cenę za Moralesa 180zl?

Kwestia miesiąca i Horizona będziesz mógł kupić za 200-250

A za 3msc to myślę leciutko poniżej 200

@gawix: Masz linka do Moralesa Taniej? OLX 150 + wysyłka to nie okazja a nówki 220.
Nowy Horizon jak napisałem po 270 teraz, przed premierą. Używka może po 3 m-c będzie ale gra wydaje się MUST HAVE więc niekoniecznie na rynku wtórnym będzie dużo kopii
0
gawix
gawix
@WLADCA_MALP mam
https://www.olx.pl/d/oferta/spiderman-miles-morales-gra-na-ps5-CID99-IDNTcKi.html

Nie wiem skąd Ty te cyfry wziąłeś. Nie siej fermentu niepotrzebnie
0
gawix
gawix
@WLADCA_MALP jak ty sobie wrzucasz narrację że nie będzie tanio i próbujesz usprawiedliwić zakup gry za 270/300zl to może po prostu sobie ja kup, a nie pisz kocopołów na forum?
0
MjentowaKupka
@WLADCA_MALP: Chyba chodzi Ci o Moralesa na PS4. Wersja na PS5 kosztuje poniżej stówy, bo prawie każdy kto ma PS5 już go ograł. Sam wczoraj opchnąłem za 80 zł.
A gier singlowych na premierę nie opłaca się kupować.
0
WLADCA_MALP
Chyba chodzi Ci o Moralesa na PS4

@MjentowaKupka: tak, na PS4. Myślałem, że będzie warto kupić PS5 po roku od premiery ale jeszcze nie jest, brak EXów, brak dobrej ceny, niedługo poprawiona wersja. Mam prosiaka wiec dla samych kontrolerów.... jeszcze poczekam.
0
Smartek
@WLADCA_MALP: Mam XSX od premiery i PS5 od półtora tygodnia. XBOX jest tańszy, wydajniejszy, szybszy, cichszy i ma game passa. Ma też gorsze exclusive'y, mniej intuicyjny interfejs, słabsze pady (ale z lepszymi bateriami), ale nadrabia Quick Resume'em, którego mi w PS5 brakuje. Przemyśl dobrze zakup następnej generacji.
0
WLADCA_MALP
@Smartek: oj przemyślę tym bardziej że mnie sony wkurza - exy wychodzą na blaszaki, crash mi za czasów PSXa był maskotką konsoli a teraz już jest zielonych... gdyby nie VR (i pady) to bym się nie zastanawiał a teraz coraz bardziej..
0