Wpis z mikrobloga

@WLADCA_MALP: o ile to czy chcesz czekac czy nie to Twoja decyzja, to pamietaj ze handlujac, rozprzesteniajac i wypozyczajac dziela tworcze (tu gry) obowiazuja Cie specjalne licencje, a nie EULA; czyli mowiac wprost: raczej Ci sie to nie oplaca
  • Odpowiedz
znajomym chcesz gry wypożyczać za kasę?

@Hermen_Hulst: tak, przecież nie będę zakładać firmy żeby to robić legalnie dla wszystkich i nie mam tyle kopii aby to robić komercyjnie. Mogę też nie pożyczać :)

poczekaj tydzien i kup uzywke

@Megawonsz_dziewienc: za cirka 250 zeta, bo po premierze cena pójdzie do 300.
  • Odpowiedz
  • 2
@WLADCA_MALP opie skąd Ty wziąłeś cenę za Moralesa 180zl?
Kwestia miesiąca i Horizona będziesz mógł kupić za 200-250
A za 3msc to myślę leciutko poniżej 200

Ja poczekam, ogram inne gierki i kupie jak potanieje.
Kupowanie nowych gier na premierę jest bezsensu, chyba że streamujesz i z tego żyjesz - to musisz to zrobić dla zasięgów
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP też wątpię, żeby używka kosztowała według twoich wyliczeń. Zaraz ta grę będą wciskać do każdego zestawu konsolowego. Sądzę, że bardzo szybko spadnie ta cena.
  • Odpowiedz
opie skąd Ty wziąłeś cenę za Moralesa 180zl?

Kwestia miesiąca i Horizona będziesz mógł kupić za 200-250

A za 3msc to myślę leciutko poniżej 200

@gawix: Masz linka do Moralesa Taniej? OLX 150 + wysyłka to nie okazja a nówki 220.
Nowy Horizon jak napisałem po 270 teraz, przed premierą. Używka może po 3 m-c będzie ale gra wydaje się MUST HAVE więc niekoniecznie na rynku wtórnym będzie dużo kopii
  • Odpowiedz
  • 0
@WLADCA_MALP jak ty sobie wrzucasz narrację że nie będzie tanio i próbujesz usprawiedliwić zakup gry za 270/300zl to może po prostu sobie ja kup, a nie pisz kocopołów na forum?
  • Odpowiedz
Chyba chodzi Ci o Moralesa na PS4

@MjentowaKupka: tak, na PS4. Myślałem, że będzie warto kupić PS5 po roku od premiery ale jeszcze nie jest, brak EXów, brak dobrej ceny, niedługo poprawiona wersja. Mam prosiaka wiec dla samych kontrolerów.... jeszcze poczekam.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Mam XSX od premiery i PS5 od półtora tygodnia. XBOX jest tańszy, wydajniejszy, szybszy, cichszy i ma game passa. Ma też gorsze exclusive'y, mniej intuicyjny interfejs, słabsze pady (ale z lepszymi bateriami), ale nadrabia Quick Resume'em, którego mi w PS5 brakuje. Przemyśl dobrze zakup następnej generacji.
  • Odpowiedz
@Smartek: oj przemyślę tym bardziej że mnie sony wkurza - exy wychodzą na blaszaki, crash mi za czasów PSXa był maskotką konsoli a teraz już jest zielonych... gdyby nie VR (i pady) to bym się nie zastanawiał a teraz coraz bardziej..
  • Odpowiedz
  • 0
@Smartek Tańszy? Po prostu łatwiej dostępny przez co nie ma problemu ze scalperami. Wydajniejszy i szybszy to chyba na siłę ta sama cecha rozdzielona na dwie, a sprowadza się póki co do tego, że xsx wyświetla ok. 10% pikseli więcej, co rzadko kiedy jest zauważalne ¯_(ツ)_/¯ Co do reszty się zgadzam.
  • Odpowiedz