Wpis z mikrobloga

@olaf_wolominski: Mnie najbardziej uderza to że Tomek to spoko gość ogólnie, ma jakieś hobby i wrzucał na yt to co robi w wolnym czasie a zniszczono go tylko dlatego że nie jest przystojny i bogaty. Ha tfu na normictwo.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: Normiki ludzi takich jak Tomasz Terka mają w głebokim poważaniu, bo są zajęci swoim wlasnym życiem. Tacy ludzie wywołują raczej niechęć u życiowych frustratów, którzy poprzez dowalenie komuś mogą poczuć się lepiej. Jak dokładnie było w przypadku Terki nie wiem, gdyz nie śledziłem całej tej afery, ale wymienieni przez Ciebie przemcel i sebcel sa dobrym przykładem, bo to głównie część bywalców świętego tagu cisnęłą i ciśnie sobie z nich
  • Odpowiedz
@ropemaxxer: aż musiałem sprawdzić kto to, bo nigdy o nich niesłyszałem. Udało mi się tylko z mradziszewska, bo o tej drugiej nie jestem w stanie znaleźć nic. Wychodzi na to, że to jakas instmodelka, która w mało elegancki sposób drwiła sobie z przemasa. Nazwanie jej największym publicznym hejterem to imo spore nadużycie, tym bardziej, że to on inicjował kontakt. Pisząc poprzedni komentarz miałem raczej na myśli ludzi, którzy w żaden
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: gość nagrywał mega krindzowe filmiki, sam mam wysoki poziom tolerancji dla żenady, ale nawet mnie gość irytował. Reszta pisze, że to przgrywy z czanów gnębily, czyli ogólnie ludzie którzy mają za dużo wolnego czasu i ogromne kompleksy oraz potrzebę dowartościowania się kosztem drugiej osoby.

To nie jest aż takie proste że masz XX materiał genetyczny to albo się kwalifikujesz albo nie xD

Tzn w pewnym sensie tak to działa,
  • Odpowiedz